Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltán Homoki

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                                                                   KUBA, 2007      A lehangoló külső negyedek után Santiago de Cuba belvárosa kellemesen meglepett. Nem nagy, ám impozáns épületekkel (jobbféle hotel, székesegyház, gyarmati kori…..
Minden irányból ömlenek ránk a jobbnál jobb (de leginkább rosszabbnál rosszabb) életmód, és testedzés témakörben garázdálkodó cikkek, blogbejegyzések.Sokat írok én is az életmódváltásról, alakformálásról, azonban eddig én sem "specializáltam" egyik posztom sem ami a célcsoportot illeti, hát most itt…..
Már régóta készülök ezt a posztot megírni, ugyanis személyi edzőként az egyik legnehezebb feladatom (amit egyúttal missziómnak tekintek), hogyan győzzem meg az embereket arról, hogy váltsanak életmódot. A legtöbbek szemében a rendszeres sport, vagy az egészséges táplálkozás…..
Itt a nyár és vele együtt az álmodozásnak vagy a megvalósításnak az ideje – hova menjünk nyaralni? Akinek nem okoz gondot kicsengetni napi 5000 dollárt, az pakolja fel a családot és a barátokat, és töltsön el pár napot a Casa Kimball-ban, a Dominikai Köztársaságban...