Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eric Pilgrim

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz szembefordult a nemzetet Nyugat-Európa felé közelítő, és a klasszikus, keresztény és polgári értékek mentén berendezendő versenyképes, szabad társadalom eszméjével, elidegeníti Magyarországot a természetes szövetségeseitől, és szembefordítja a civilizált világ…..
  Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, bizonyos Rétvári szerint Magyarországon sokkal jobban működik a polgári demokrácia, mint nyolc évvel ezelőtt, és ezt semmi sem bizonyítja jobban, mint az internetadó-javaslat visszavonása a tüntetések…..
Eric Pilgrim 2014.11.02 17:52:22
@HaFr: Múltkor megígértem, hogy visszavonulok a türelmetlenségemmel, de látva azt, hogy sokan kívánják már a gyakorlati megnyilvánulásokat, kikívánkozik belőlem.

Azzal az állománnyal, akik jelenleg készek, illetve készek lennének belépni a pártba, el kellene indulni. Csak a 10-20 fő havi – mondjuk 500 Ft-os – tagdíjából fent lehetne tartani egy honlapot (van kapcsolatom), ahol megtalálható lenne a párt alapvetése, főbb információk és egyáltalán az, hogy tudják a potenciális szimpatizánsok, hogy ha akarnak, mihez tudnak csatlakozni (átütő, kézzelfogható változás lenne a blogos megjelenéshez képest). Azzal, hogy valaki jókat ír egy blogra, kevesek ingerküszöbét éri el olyan szinten, hogy csatlakoztasson bármilyen közösséghez. Az emberek még nem tudják, hogy mihez adják 2 lábukat, pénzüket, energiájukat, bátorságukat, ezért kellene arcot adni ennek az egésznek. Brandépítés, brandépítés, brandépítés. Szerintem.
A fiatalok, akik már nem is annyira fiatalok, válaszút előtt állnak. Azok, akik 1999-ben kiadták az Utolsó Figyelmeztetést még a Fidelitas kebelén belül, majd 2002-ben joggal botránkoztak a D-209-es ügyön, átmentek Reakció(s)ba, izgultak Orbán győzelméért, majd nemzedék- és…..
A szabadság lemorzsolódása alig észrevehető egy olyan országban, amelyik nem szokott szabadsághoz. Ott a népnek nem tűnik fel, ha a kormányzat rongálja a nemzeti valutát, tudatosan rombolja az oktatási rendszert és a társadalmi kompetenciákat, radikális jövedelemátrendezést hajt…..
Honfitársaim, Barátaim! Nem azért invitáltam Önöket ide ezen a napon elsősorban, hogy bíráljam a kormányzatunkat, hiszen Önök feltehetően nem lennének itt, ha a bizalmuk töretlen volna Orbán Viktor rendszerében. Aki pedig tévedésből vagy félreértésből kötött ki ebben az…..
Eric Pilgrim 2014.10.24 12:56:26
@HaFr: Tudtam, hogy ezt fogod mondani.

Az általad itt a blogodon elmondottaknál még nem állt hozzám közelebb egy politikai nézőpont sem, talán éppen ezért vagyok türelmetlen. Szívesen segítek, amiben tudok, ezt már többször elmondtam, nem csak a partvonalon kívülről szeretnék okoskodni. A felkínált segítségre a türelemre intés volt a válasz. A gyerekem lassan iskolás lesz, persze, hogy türelmetlen vagyok, szeretném, ha nem egy ilyen országban kellene felnőnie. Nekem nincs időm és itt van egy olyan formáció, amiben van ráció.
Eric Pilgrim 2014.10.24 20:00:54
Attól, mert mi értjük, kedveljük a blogon megjelent írásokat, a PKP nem fog potenciális szavazókat gyűjteni, mert a politikai közömbösség jelenleg eddigi csúcsán van idehaza. A szöveg és megjelenés túl intellektuális, az átlagszavazó számára tudományos, úri hóbortnak tűnő... TUdjuk, nem az, de ezen túl kell nőni. Természetesen ezt a szemléletet meg kell tartani a párt összejövetelein, belső köreiben, hiszen ebből fog kibontakozni a program, viszont külső megjelenésében egyszerűsíteni kell - utat kell találni a politikai érdek és a mondanivaló hitelessége és megalapozottsága között. Amit már mondtam: retinába beégő logó, informatív honlap, egy határozott, a mondanivaló tisztaságával párhuzamos brand felépítése. A tartalom megvan, de párhuzamosan építeni kell a külcsínt is. Hogy működik az átlagszavazó? Ha valaki elkap egy félinfót a PKP-ról, felkelti valami az érdeklődését, megy és rákeres a google-n. Ha ügyes, idetalál a blogra. De a színvonalas és tartalmas posztok ellenére el fogja veszíteni az érdeklődését. Nem talál programot, a politikaelméleti eszmefuttatásokat nem fogja tudni lefordítani a mindennapjait érintő alapvetésekre, a gyakorlati problémákra adandó válaszokra. Nem beszélve arról, aki ma bármi komoly dolgot akar csinálni (legyen az cég, egyesület, párt stb.), egy saját honlappal már rendelkeznie kell, ahol megtalálhatóak az alapvető információk (szervezet, kapcsolattartás, bemutatkozás stb.). Persze tűnhet ez okoskodásnak is, de ezek nélkül megmarad a PKP egy belső kör hobbijának és reményének.
Eric Pilgrim 2014.10.24 20:50:07
@HaFr: Ok, szóljatok, ha lesz valami és kell a segítség. Addig kinyitom a nyugágyat és szürcsölöm a koktélt, végül is az "idő" is ennek megfelelő. :)
A PKP informális beszélgetést szervez a szimpatizánsaival, amikor (amelyen) megbeszéljük a párt irányvonalát, és értékeljük a politikai helyzetet. Szeretettel várjuk az érdeklődőket. Helyszín: Villa Bagatelle (Budapest, XII. Németvölgyi út. 17.) Időpont: 2014. szeptember 27.…..
A Polgári Konzervatív Pártot a napokban jegyezték be jogerősen, és indulni fogunk az önkormányzati választásokon mindenütt, ahol elégséges erőt tudunk kiállítani, várhatóan egyelőre a tízezer fő fölötti településeken. Önkormányzatiság gyakorlatilag nem létezik…..