Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cr4ft

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bill Cage (Tom Cruise) nap mint nap meghal. Nem valami videojáték főhőseként, nem is egyfajta fantasy-perverzióból, hanem történt az, hogy az idegenek lerohanták a Földet - surprise, surprise, ezúttal Európával kezdték -, és egy miután letarolták az öreg kontinenst, egy mindent…..
cr4ft 2014.06.03 19:26:01
@infobalog:
SPOILER

Nekem tetszett a vége, mondjuk másképp értelmeztem. Egyszer láttam, szóval ha hibázok a részleteket illetően, akkor elnézést!

Az alfák(és minden más is) egy egész részei. Nem rendelkeznek külön tudattal, ezért ők személy szerint nem mondanak el semmit senkinek. Amolyan indikátoroknak fogtam fel őket. Ha meghalnak, azt jelenti, hogy gixer van, változtatni kell a stratégián.
A központi egységben lévő folyadék is hordozza azt a képességet, ami az idő visszaforgatásáért felel. Tehát az a kulcsa a dolognak. Vagyis maga a folyadék nem engedi elpusztítani magát. Na, ezt már lehet kicsit túlgondoltam. A lényeg, hogy a végén szerintem csak beetette őket a cucc, hogy támadhatnak. Ugyanúgy, ahogy a legelső csatánál történt, amikor győztek. Arról is azt mesélte a csaj, hogy engedte a győzelmet, és ezzel csalta csapdába őket később.