Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dunai Zsolt

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zárt körben bontotta ki Baán László az Új Nemzeti Galéria-Ludwig Múzeum pályázatára beérkezett munkák díjazottjait tartalmazó borítékot. A nemzetközi zsűri nem adott ki harmadik díjat, ellenben 2-2 második és első díjat oda ítélt. A pályázatra 8 kiemelkedő munkásságú…..
Lizsé Zoboki, a partizán 2015.04.10 08:13:23
Nem tudom, hogy ki miként van vele, de ha engem meghívnak egy partyra és én azt elfogadom, akkor oda megyek és nem pedig egy általam kitalált helyre, lobogtatva a máshova szóló meghívómat, hogy rendezzenek ott is egy partyt, de csak én legyek az egyetlen résztvevő. Zoboki Müpa…..
Csúri Ákos a közéletről MM 80 2015.04.03 08:00:00
M, mint Mester. M, mint MM Mester. M, mint Melocco János. 56. Páneurópai piknik-szobor. M, mint Santa Maria Maggiore-bazilika. Róma. Nyolc évtized. M, mint Makovecz. M, mint Melocco-Makovecz. Makovecz-Melocco. M, mint Memória. M, mint Memoriter. Ady. Kosztolányi. József Attila. És a…..
Még néhány nap és megtudjuk, hogy milyen múzeumok is lesznek a Városligetben. A titkos, többfordulós pályázatokról nemzetközi zsűri döntött és az egyes épületek nyertes terveit 2014. december 19-én, pénteken hirdetik ki. A nemzetközi zsűri egyik izgalmas figurája Edwin…..
  Blogunk információi szerint a kormány 2014. december 3.-i ülésén maximális támogatásáról biztosította a Liget Budapest Projektet. Mindennek nyomatékaként megszavazta az idei évből visszamaradt 3 milliárd forintos támogatást, valamint tudomásunk szerint a projekt eredeti…..
Lizsé Kipofázott magánmondat 2014.06.14 20:01:58
  Tegnap a CivilZugló Egyesület, és a Civil Női Kormány (nem röhög, ott volt a környezetvédelmi miniszterük is!) pikniket szervezett a Városliget n+1 –ik megmentéséért. Várnai úr nyitóbeszédében egyből robbantotta a bombát: összegyűlt 10.000 tiltakozó aláírás a liget…..
Lizsé Zöldülünk! 2014.06.03 12:57:18
  Habár a Kúria devizahiteles döntése üdvözlendő és nagyszerű hír, nem szabad, hogy elhomályosítsa a nap másik jó hírét, a Baán és Tarlós által jegyzett Városligeti Építési Szabályzat tervezete rögzítené, hogy a jelenlegi 60 százalékról 65 százalékra nő majd a…..