Regisztráció Blogot indítok
Adatok
István.K

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pénteki S-day (a Simicska coming out napja) számos dologra világított rá. Elsősorban és mindenekelőtt nyilvánosan is megdöntötte azt a hazugság-tabut, hogy független újságíró, mint olyan, létezik. Nem létezik és soha nem is létezett. A Simicska médiacsoport vezetőinek rövid…..
Lizsé Hoppá(l)! 2014.11.14 14:07:15
Napokban robbant a bomba, hogy léket kapott a Liget Budapest hajója, és az internetes sajtóban sorra jöttek a szalagcímek, hogy elmaradhat a Városliget “beépítése”.  Itt szeretnék közbeszúrni egy gondolatot, mert számomra kiábrándító szembesülni azzal, hogy a magukat…..
István.K 2014.11.16 10:31:38
@Rónaszék: @Toposz: Hali, ez azért nem egészen így van. Hoppál Péter az nem Hoppeti, meg Hopi, hanem a kultúráért felelős államtitkárunk. Magyarországon pillanatnyilag ilyenből egy van. Az az egy, aki erre a feladatra nyilvánvalóan pillanatnyilag a legalkalmasabb ember. Szóval elég idétlenül hangzik, hogy bocsi, elfelejtettem megkérdezni a büdzséfelelősöket a szomszéd minisztériumban, meg más helyeken.Ha Hoppál tényleg elfelejtette, akkor az a gáz, ha meggondolatlanul belesétált egy mondatba, akkor meg az a gáz. Az egyetlen pozitív, hogy ekkora felsülés után korrigált.
Lizsé Nézzünk már körül! 2014.06.01 22:30:31
  Az addig rendben van, hogy politikai indíttatású viták kereszttüzébe került a Liget Budapest projekt, mert van-e olyan dolog, ügy ma Magyarországon, amibe ne kavarnák bele a politikát? Gyanítom, még a Túró Rudi ízesítése sem mentes ettől. Figyelünk majd erre is, persze, de…..