Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JCMaxwell

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik, a december végi nagyon belelendülésemmel elvesztettem az utolsó energiamorzsámat is, mert január második felében járunk, és ha nincs Edka, ma se tenném közre az évadzáró feliratát. Sorolhatnám az okokat, de nem teszem, a lényeg, hogy volt mit csinálnom az elmúlt hetekben, nem…..
Felötlött bennem, hogy milyen jó lenne egy kicsit pozitív végkicsengéssel magam mögött hagyni ezt a rettenetesen szarul ótvarul sikeredett évet, ezért belehúztam az elmúlt két napban, és sikerült is az előbb befejeznem a Szexállottak nemrégiben véget ért (...) évada utolsó előtti epizódjának…..
Jó szándékkal sodorta kínos helyzetbe az úszónőt a szövetségi kapitány. (Az úszótörténet 2. része)   Hétfőn várható újabb fordulat a Hosszú Katinka ötszörös világbajnok és a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) közötti vita következtében kialakult helyzetben. Gyárfás Tamás elnök azt jelezte, hogy január…..
JCMaxwell 2016.01.10 12:32:56
@Bernik: Így látom én is!
Az aktuális epizódot nézni is szörnyű volt, nemhogy fordítani. Azért nem kell megijednie senkinek, nem a forgatókönyvírók vagy a színészek végezték minősíthetetlenül a dolgukat, sőt, ellenkezőleg, nem is emlékszem, hogy láttam volna valaha ennyi feszültséget, elfojtott…..
A poliamória egy olyan kapcsolati forma, ahol több, mint két ember szerelmes egymásba. Itt írtam róla, ha nem hallottatok még róla, akkor előbb ezt olvassátok el. Ezek az emberek vagy együtt élnek, vagy nem, vagy egyszerre szexelnek vagy nem, vagy mindenki mindenkivel vagy nem, ezt…..
Barna hajú lányok Ardelia 2015.03.09 06:16:00
..
JCMaxwell 2015.03.09 17:47:17
Annyira régen fordítottam az aktuális epizód második felét (az eredetileg rám háruló részt), hogy szabályosan rácsodálkoztam, hogy ez a rész még nem ment ki. Tényleg nagyon sajnálom, hogy nem tudtam korábban megosztani Veletek, de jó darabig abban a hiszemben voltam, hogy…..
Be kell látnom, hogy nagyobb a szemem, mint a szám, ráadásul nem tudok nemet mondani. (És mindennek ellen tudok állni, kivéve a kísértést.) A civil életemben (is) meglehetősen sok végén égetem a gyertyát - a munkahelyemen négy különböző területet fogok össze, ezenkívül…..
Amikor megnéztem ezt az epizódot, valósággal sokkolt. Még órákkal utána sem hagyott nyugodni. Ezúttal nem a filmesztétikai élmény áradt túl bennem, hanem a drámaisága taglózott le, és bár szeretem beleélni magam a történetekbe, helyzetekbe, amiket látok, ilyen mély hatást…..
Egy olyan frenetikus rész után, mint az előző, kicsit féltem a negyedik epizódtól. Ehhez képest kellemesen csalódtam, merthogy nagyon jó volt ez is. Ha tudják tartani ezt a színvonalat, a Masters of Sex (vagy magyarosan: a Szexállottak) a  végén még felkerül nálam a legfelső…..
JCMaxwell 2014.08.19 10:06:09
Nem nagyon szoktam se spoilerezni, se előre szájba rágni, mire kell figyelni, de most nem bírok magammal, kitört belőlem az állat a szakbarbár pedagógus. Az oka egyszerű: a 3. epizód nemcsak az évad, hanem a sorozat (messze) legjobban sikerült darabja, de megkockáztatom, nagyon kevés…..
JCMaxwell 2014.08.08 20:57:42
JCMaxwell 2014.08.15 15:05:59
Ha az évad első epizódja jó volt, a második egyenesen frenetikus! Élveztem minden percét. Drámai volt, ahol kellett, emellett olyan humoros jelenetek, párbeszédek, szójátékok voltak benne, melyektől hangosan felnevettem. Nézett is a nejem, aki az első részt nézte mellettem a…..
JCMaxwell 2014.08.06 11:40:42
@halamita: Akkor ezt a napot be is vésem a naptáramba!!! :P :)
JCMaxwell 2014.08.06 12:06:36
@halamita: Azért pihenj is! Jó nyaralást! :)
Hú, de régóta vagyok adós a beígért Masters of Sex korrektúrákkal! Utánanéztem: január közepén tettem fel utoljára feliratot. Az nem tegnap volt. Most viszont annyira megnőtt bennem a frusztráció a Kaliforgia fordítása kapcsán - részben a sorozat rohamosan romló minősége,…..
Visszaellenőrzés közben most is eszembe jutott - és ez gyakorta előfordul (főleg ennél a sorozatnál) -, hogy mennyire nem érződik rajta, hogy milyen baromi sok munka van mögötte. Úgy lepereg az alig fél óra, mint a sicc! Utólag. Tartsátok öntömjénezésnek, de akkor is az a…..
Be kell vallanom, hogy mindig csodálattal időzöm el Karen klasszikus, időtálló, szlávos szépségén, mármint Natasha McElhone-én, nem a sorozatbéli figuráén (mert az egy tőrőlmetszett HP). Ugyanakkor a Juliát alakító Heather Graham a Boogie Nights óta testesíti meg számomra a…..