Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rejtett Kéz

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban írtam arról, miért gáz, hogy bezárták Lipótmezőt, de álmomban nem gondoltam volna, hogy pont egy polgármester lesz a legjobb példa arra, hogy bizony Molnár Lajostól ez egy elhamarkodott döntés volt. Eleve rendkívül bizarr egy cigányellenes polgitól a hóhéros…..
Rejtett Kéz 2014.08.06 11:33:29
En ugy gondolom, hogy mindig a mierteket kell vizsgalni ahogy ezt teszed te is a fallal kapcsolatosan.
Szerintem, a palesztin nep radikalis szarnya aki technologiailag es szovetsegesek teren sem all olyan jol mint izrael (kisbetuvel) "rakenyszerul" h ongyilkos merenylok hasznalataval okozzon kart az izraelieknek a fogat fogert elv alapjan.
ugy gondolom, jozan paraszti esszel felfoghato es megertheto, hogyha kibombaznak a lakasodbol ahol apad anyad a testvered meghalt amig te pl "alagutat asol a hamasznak" vagy csak a sok helyutt vezetekes viz hianyaban kuthoz mesz vizert, nem lesz nehez meggyozni teged, hogy tnt-t erosits a testedhez, es robbantsd fel magadat egy buszmegalloban, "had fajjon nekik is"... Tovabbmennek, mi lenne, ha a Karpat Medenceben "oshonos" szlavokat telepitenenek pl. a Margit Szigetre? aztan telepeseik, es tamogatott ingatlanberuhazasok altal (honnan?? kitol??) "elfoglalnak" egy ket harom majd tiz keruletet, es vegul ekore a felhaborodott Budapestiek ellen falat huznanak fel oda, ahol Te es az oseid evszazadokon keresztul v akar egy evezreden keresztul eltel? Nem erezned azt, hogy tenned kellene ez ellen valamit? nyilvan az ongyilkos bomba tamadasok es a kasszam raketak lodozese egy ugymond "vegstadium" vagy egy radikalis valasz volna erre, de nevezz nacinak, en megertem oket! Izrael lakossaganak nagy resze a nagy vilageges utan lett betelepitve, kozuk nincsen ahhoz a terulethez... akkor hogy lehet h ott az "oslakos" palesztinok lettek a kisebbseg? Nem azt mondom, hogy zsidok nem eltek ott korabban, de az nem igaz, hogy az a fold izraele, viszont akkor miert gettositjuk es lehetetlenitjuk el a gazai polgarok eletet az usa tamogatasaval es az ensz becsukott szemevel?

nem unalmas mindig csak egy oldalrol nezni a dolgokat kedves urak es holgyek?

meg egyszer leirom, es peldakent felhoznam ian moor szavait: "a haboru nem piknik".... akkor mit keresnek azok az ontott vas cipellok a parlament elott, es mi ez a hiszti a nemet megszallasi emlekmu korul?