Regisztráció Blogot indítok
Adatok
W.x.y.Z

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Polgári Platform sorozatot indított azokról az emberekről, akik maradandót alkottak a magyar sportban, így büszkeséget és jókedvet teremtettek hazánkban, de nem szerepelnének egyetlen rasszisták által megírt magyar sporttörténetben sem. Mert a rasszisták gyengíteni akarják a…..
W.x.y.Z 2014.06.02 09:59:03
@Szomszéd Tibi:
Te szerintem félreértesz valamit, ez a blog normális embereknek szól. Akik megértik annak a tartalmát.
Te pl. nem értetted meg, hogy a blogban említett sportoló MAGYAR volt. (Nem úgy volt magyar mint te, aki a magyarságát vminek, vkiknek a kárára tudja meghatározni, egy kis szalon rasszizmussal vegyítve és teljesítménye abban merül ki, hogy vmi zsidókkal kapcsolatos cikkhez beírjon vmi gyalázatosat.)
Egy MAGYAR, aki olyan területen szolgálta a hazáját ahol a teljesítményt nem lehetett hazugsággal elérni, ahol azért dolgozni kellett és ebben egy hozzád hasonló valaki a korcsolyája szétvágásával akadályozta. Aztán egy másik hozzád hasonló a munkaszolgálatra hívta be és ott meghalt, ahogy Rejtő Jenő és Szerb Antal is meghalt.
És rájuk vki midig emlékezni fog... Rád?
W.x.y.Z 2014.06.02 10:47:56
@polyvinyl:

Azért nem kis különbség van abban is, hogy valakit sorkötelezettsége okán behívnak katonának vagy származása miatt, büntetésből, munkaszolgálatra hívják be, fegvertelenül, sokszor ugyanoda a frontra.
Másrészt pedig ez a megemlékezés arról szól, hogy Magyarországon származásuk alapján szelektáltak a magyarok közül. Tették ezt azok leginkább, akiknek teljesítménye, országgyarapító ereje abban merült ki, hogy nyilasnak állva magyarokat gyilkoljanak.
Ennek egy példája ez a szerencsétlen korcsolyabajnok akinek a "mélymagyar büszkeségünk" a korcsolyáját szétvágta. Mert a pályán legyőzni nem tudta.
(És téged is el kell szomorítsalak: Magyarország ezzel veszített és nem nyert.)
W.x.y.Z 2014.06.02 14:08:10
@polyvinyl:

Egyszerűbben fogalmazok:
Te normális vagy? A tettesekével azonos az ideológiád, és képes vagy nyilasként az áldozatokon számon kérni miért emlékeznek meg kollektíven arról a gyalázatról amit ellenük elkövettetek?
Ez nem cinizmus, ez gyomorforgató aljasság...