Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smagz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Saját véleményem szerint az egyszerűbb kis VBA-kódok használati rangsorában egyértelműen előkelő helyen találhatóak az e-mail küldő makrók, főként vállalati környezetben, ahol esetenként 10-20-100 levelet kell ugyanazzal a szöveggel, más-más címezetteknek elküldeni…..
smagz 2016.06.01 16:04:02
@Office Guru:
Kedves Guru,
Most ismét visszatértem a problémához, de a groupwise megoldásban nem megy a kód, vagy csak nekem nem megy a programozás. Megkérhetlek, hogy a groupwise meghívását helyezd el az eredeti kódban, hogy komplett legyen?
Nagyon sokat segítenél.
Köszönöm.
Az elmúlt hetekben nagy figyelmet kapott a bevezetendő terézvárosi dajdajholokauszt, amely témáról (uborkaszezon lévén) rengetegen rengeteg bőrt nyúztak le.Az Indexen, illetve annak aloldalain publikált firkálmányok sok hozzászólást kaptak, szokás szerint és érthetően minden…..
smagz 2009.08.04 21:04:50
@flimo13:
@flimo13:
Mi a fasz a blog? Arra való, hogy a jelentéktelen megnyilvánulásaidat bepötyögd. Az nem blog, hogy kutatómunkát végzel, és nyomod magad mint egy kurva.
Ugyanis itt vannak olyanok, akik szocializálódnak, miközben a szirszar dolgaidat olvassák.
És ők bizony félresikerülnek, meg ők is olyan kisköcsögök lesznek mint te, ha téged olvasnak. Ez a multikulturalizmus.
Ha a közről írsz, nem baj, ha betartasz néhány szabályt. Nem kell szakértőnek lenni, meg írni se kell tudni, elég ha csak indítasz egy blogot.
kisköcsög.blog.hu