Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csakegyvalaki

0 bejegyzést írt és 401 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Telik az augusztus, én siváran ülök a nappalimban. Ezt az életképet tudom prezentálni a kedves érdeklődőknek, és sajnos magamnak is. Néha nézek valamit, mint a koreai főnök Kim, vagy iszom, ez az aktivitás. Még eligyekszem úszni, hogy azért már. Értelmezni nem nagyon tudom a helyzetet, megviseltek a…..
Ez a nyár is itt van, nem tud ez már változni, a tavasz után ideér, ha akarja az ember, ha nem. A nyarat valamilyen szinten akarom, bár régen voltam ilyen hervatag állapotban. Meg a bikini body, az is állatira izgat.... már a sajátom... Új divat van, hasfal vonal, és ilyenem végre van, úgyhogy egy…..
Csakegyvalaki 2016.08.02 13:10:21
@Alibanya1: Anna Karenina történetét megírta már valaki? Ha nem, akkor nosza rajta! :)
Csakegyvalaki 2016.08.02 20:47:06
@Alibanya1: Akinek a kisujjából ilyenek rázódnak ki az talán nem annyira elveszett ember...
Csakegyvalaki 2016.08.03 23:04:51
@Alibanya1: Kedves Ab! Megkérnélek, hogy bánj magaddal úgy, mint a legjobb barátoddal! Feladat: Gyűjts saját magaddal kapcsolatos kedves pillanatokat! :)
Ismered a szerelem és a herpesz közötti különbséget? A herpesz egész életen át tart. Frédéric Beigbeder Most olvastátok? Hát már ezt is megírta valaki, akurvaélet, mi marad nekem? Maradt itt még olyan értelmes kombinációja a szavaknak, melyet nem jegyzetelt le senki?  A címet csak viccből adtam,…..
Alibanya jegyzetel They're out 2016.06.26 12:23:15
Nailyet politizálni fogok! Már megint történelmi pillanatokat élek meg, pedig nem is vágytam rá, annyi már a történelmi pillanatom, eh. (Személyes okok következményeként én mindig kicsit feszült állapotba kerülök, ha egy politikus történelmi időket, pillanatokat emleget, valahogy ez rosszul hat…..
Előre bocsájtom, hogy ez végtelenül egyszerű írás, semmi fordulat vagy váratlan esemény nem fogja megzavarni az olvasót, tehát ezzel a lendülettel érdemes nekifogni. Elmentünk nyilvánosan focimeccset nézni, kell az, lássanak a lányok férfi princípiumokat, otthon ebben hiányt szenvedünk, importra…..
Kicsit hevenyészetten indul ez a nyár, mintha inkább ősz lenne, esik esik, gomolyog. Nem mondhatom, hogy olyan nagyon zavar, de akkor is már amindenit, nyárnak lennie kell. Ma ezért elszántan megettem egy fagyit is, mondván itt a nyár. Keresem a hangulatot erősen, szeretnék valamiben megkapaszkodni…..
Eljött a nap, amikor bemutatom én is az áldozatot a nap-éj egyenlőségnek, vagy éppenséggel valami más csillagászati álláspontnak. Olyan esemény ez, amelyhez hasonlót a kelta papok műveltek a Stonhenge-nél, csak az valamivel eredetibb volt, bizonyos szögből nézve éppen rájuk sütött a nap, vagy valami…..
Az elmúlt napok csudaszépek voltak, még verset is próbáltam olvasni, ami nálam a halál előtti állapot biztos jele. Nem segített, legtöbb támaszt az a nagy doboz négercsók jelentette, amit a Lidlben vettem, ilyen világot élünk. Nőként megint vékony jégre szaladtam, akkor már leszek inkább anya, erre…..
Alibanya jegyzetel Édes, kevés 2016.05.25 11:14:04
Néha van olyan röpke érzésem, hogy az élet elgyalogol mellettem, hogy üres vagyok és szürke, unalmas és semmilyen. Azonban ez a véleményem igazságtalan és álságos, mert leginkább nagyszerű dolgok vesznek körül, és mindenféle történik. Időnként megfárad azonban a lelkem és kis időre elhullámzik…..
Csakegyvalaki 2016.05.25 23:08:41
@Gour: Csak nem ti ketten?
A hétvégén hegyet másztunk családosan, ja, hopp én nem vagyok család a két gyerekemmel a mai definíciók szerint, hanem valami képződmény, ilyen módon hát képződményi kirándulás keretében felmásztunk egy hegyre. Azért hegy, mert egy egész filmet láttam valamikor arról, hogy 500 méter felett minden…..
Aczél Endre a hír- és tényújságírás ikonikus figurája, az MTV Híradó és A Hét című műsorainak főszerkesztője, többek között Joseph Pulitzer-emlékdíjas, a publicisztikai műfaj jelentős egyénisége az egyik közösségi oldalon megjelent bejegyzéseiben a legdurvább lejáratás kommunikációs eszközeit…..
Alibanya jegyzetel Nah, mik vannak 2016.04.24 19:27:26
Ma csaltam, elmentem és megettem egy habos málnást. Tudom rettenetes, úgyhogy ma egy kilométerrel többet fogok futni, ha a belemet veszejtem is. Így próbálok egyezkedni a lelkiismeretemmel - hah, ne vegyétek teljesen komolyan. Én már csak a vállamat rángatom erre, látva a nagy seggű, deformált…..
Csakegyvalaki 2016.04.26 23:13:17
@Alibanya1: vicc - de annak is a komolyabb válfaja... :)
Annyit hallottam már, hogy te milyen erős nő vagy, hogy már unásig. Egy darabig élveztem ezt az állapotot, de elég rövid volt ez. Asszem kedden kezdődött és csütörtök reggelre elkezdett halványulni, aztán szombatra már semmi se volt belőle, egyszer. Utána már nem akartam annyira erős nő lenni, de…..
Alibanya jegyzetel Breaking News 2016.04.07 14:07:18
http://www.mirror.co.uk/tech/sex-gone-within-30-years-7642207?ICID=FB_mirror_main Nagyon sok rossz hír kering a világban, vannak itt országok atombombával, meg van, ahol törvényt hoztak, hogy nem lehet az utcán fészbukozni, na de ez, ez tényleg feldolgozhatatlan: Rettenetes jövő előtt állunk! A…..
  Érthetetlen okból a halál jutott az eszembe, nincs rá magyarázat, az életem szépen ketyeg, süt rám a nap, legyek még nincsenek és éppen mojitot iszom (akciós volt a tescóban). Az élet véges volta kúszott be valahogy a képbe. Beszéltem Boris nénivel, aki egy kecses 86 éves öregasszony volt, és…..
Nekem úgy tűnik, hogy ez évre megkaptam a szexadagom, különösen, ha figyelembe veszem az elmúlt tíz év átlagát. Ez az esztendő nagyon jól indult, sikerült időben letudnom ezt a feladatot, úgyhogy az év maradék részét fel tudom használni más, nagyon hasznos dolgokra, teszem azt bogár megfigyelésre,…..
Csakegyvalaki 2016.04.03 14:23:21
Legyen már egy kis lírai posztolás is. Ne mindig csak szex, meg erőszak... Előrángatok egy emléket a múltból, teljes mértékben a ti kedvetekért, meg a sajátomért is. Az a baj, hogy az életem egy részét letitkosítottam, mint a kormány a Paksot és csak különleges jelszóval, valamint megfelelő…..
Csakegyvalaki 2016.03.30 22:41:25
@Pixynor: Az én megkeresztelésem titokban történt, éjszaka a nagymamám kivitt suttyomban a konyhába és a vízcsap alatt megtörtént, aminek meg kellett történnie... :) Mindenesetre a tiszteletest megkérdezte, hogy ez így érvényes-e, amire a válasz: vészhelyzetben minden megoldás szóba jöhet... :)
Mindenesetre ha ezek után jó bulinak tartanád ezt, én nagy duzzogva elvégezném rajtad ezt a manővert! :)
Csakegyvalaki 2016.03.31 20:43:10
@Pixynor: Máris gyűjtöm a keresztelőre pénzt, mer ugye egy keresztapa legyen nagyvonalú! :)
Alibanya jegyzetel 16 karikában 2016.03.23 22:48:34
when I'm good I'm very good but when I'm bad I'm better   Néha, de tényleg csak igen ritkán, héba hóba, mondjuk ma, arra gondolok, hogy piszok geci alak szeretnék lenni. Olyan teljesen érzéketlen, akinek nem számít semmi és fölényesen elúszik az emberek feje felett. Itt, ott belerúg valamibe,…..
Csakegyvalaki 2016.03.24 16:31:53
@FemmeFatal: Hát inkább kesztyűt, mint egy rózsaszín Jaguárt... :)
Alibanya jegyzetel A büntetés 2016.03.23 22:48:31
Vannak történetek, melyek megakadnak az én hálómon, meghallgatom őket, hogy aztán egyszer elmeséljem, valamilyen okból, vagy csak úgy. Tünde következik, ő fogja előadni szerény élettapasztalatát, az itt összegyűlteknek. Tünde egyedülálló anya, és mivel ma van az egyedülálló szülők remek ünnepnapja…..
Napi marhaság: Néha a hírek olvasása is be tudja aranyozni a reggelt, még ha az ködös is, meg szürke is. Egészen váratlan helyekről érkezhet a derű és boldogság az ember életébe. Miközben nálunk emberek azon tanakodnak, hogy vajon hány stadion épülhet az idén, és a tanárok halálra vannak-e fizetve…..
Csakegyvalaki 2016.03.17 22:14:06
Csakegyvalaki 2016.03.18 18:25:05
@FemmeFatal: Hogy ki a hangosabb? Aki jobban horkol... :)
Az megvan, hogy valamit ezerszer átgondolsz? Újra és újra lejátszod a fejedbe, nem tudod elengedni, elemzed? Azt állítják, hogy az emberek 70 százaléka lefekvéskor ezt teszi és újra gondolva a napját azon tépelődik, hogy mit mondott rosszul. Én gyakran vagyok ilyen hetvenszázalékos. Legismertebb…..
Alibanya jegyzetel Sosem késő 2016.03.13 08:38:05
Talán ideje megemlékeznem nagyanyámról, aki egy, szinte írástudatlan asszony volt. Le tudta írni a nevét, nagy nehézséggel kibogarászta a szakácskönyvet, meg ilyen apróságokat. De igazából nem nagyon használta ezt a tudományát. Egyszer említette nekem, hogy összesen négy évet járt iskolába,…..
Alibanya jegyzetel Vége? 2016.02.16 20:46:03
Az éjszaka elkezdtem olvasni a bejegyzéseimet, mert egy számomra fontos embernek szerettem volna találni valamit, amit megmutathatok. Valamelyik posztot szerettem volna elküldeni, hogy betekintést nyerjen, hogyan is írok, miket gondolok időnként és így tovább. Olvastam, olvastam és nem tetszett…..
Csakegyvalaki 2016.02.18 20:35:40
Csakegyvalaki 2016.02.20 16:10:18
@FemmeFatal: Talán csak sztrájkol... azt most úgyis nagyon divatos... Na akkor pusszantás mindenkinek...
Alibanya jegyzetel Most mit tegyek? 2016.02.08 21:24:01
Az élet néha nem olyan szőrös szívű, mint általában, ma sem volt annyira hideg, és a gyerekek hajlandóak voltak felporszívózni. A mosógép mégsem romlott el, és marihuánát küldtek Bayern Zsoltnak. Elterültem az ágyamon, csak úgy minden értelem és ok nélkül, és azon gondolkodtam, hogyan szeretnék…..
A szerelmen való befejezetlen, illetve végtelen gondolkodásra igen alkalmas történet következik, előbb azonban ráhangolódásként tessék meghallgatni egy szemtelenül magas szintű szerelmi trallalát - lets dance! (a képek se semmi): Tudományos alapként meg elmondom, hogy egyes szakértők szerint…..