Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rocil

16 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kis baaad movie a fa alá! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk mindannyiótoknak! ..
Szeretitek a vígjátékokat? Ki az aki nem szereti őket? Én bevallom, legjobban az olasz vígjátékokat szeretem. Leginkább az olyan totális idiotizmusba fulladó darabokat, mint a Segítség, felszarvaztak!, Languszta reggelire, Haverom, a pápa, vagy mint ez a mostani darab, amely a rém fantáziátlan, és…..
Filmbook 101 kiskutya 2014.12.21 10:00:00
A sikeres angol dráma- és regényírónő, Dodie Smith igazi kutyabarát volt, kilenc dalmata boldog és büszke tulajdonosa. Egy barátja, aki éppen nála vendégeskedett, elsütött egy tréfát, hogy milyen szép bunda lenne belőlük. Az ízetlen megjegyzés beindította Dodie fantáziáját.…..
Nagyon szomorú vagyok, amiért egy Die Hard film került a Baaad Movies-ba, de a sorozat ötödik része mellett sajnos nem lehet elmenni szó nélkül.     ..
1992-ben egyszerre két Dűne játék is napvilágot látott. A Westwood Studios saját játékával "csupán" megalapozta az RTS fogalmát, és utat nyithatott olyan sikerjátékok előtt mint a Command&Conquer, Red Alert, Age of Empires és a WarCraft. Még belegondolni is hihetetlen, hogy mindez…..
Filmbook A hetedik fiú 2014.12.18 07:00:00
Joseph Delaney regénysorozata, a Wardstone-krónikák se kerülhette el, hogy egy nagy stúdió lecsapjon rá csillapíthatatlan franchise éhségében. A könyvekben a 12 éves Tom kalandjait ismerhettük meg, aki egy Szellemnek nevezett rémvadász segédjéül szegődik, de kezdetben több bajt okoz, mint amennyit…..
A kezdet rendkívül egyedi pillanat. Tudd meg hát, jelenleg 10191-et írunk. Az ismert világegyetemet IV. Shaddam Padisah Császár irányítja. Az apám. Ebben az időben a legértékesebb anyag a Fűszer-Melanzs. A Fűszer meghosszabbítja az életet. A Fűszer kitágítja a tudatot. A Fűszer létfontosságú az…..
Rocil 2014.12.15 08:31:11
Kimerítő írás! Jó olvasni! :)
Amúgy én még a POSTÁN vettem meg a DVD-t néhány száz forintért amolyan ennyiért miért ne alapon. Láttam belőle egy részt FILM+-on is ami elég volt, hogy meghozza hozzá a kedvemet. Amúgy a DVD-n található/ak extrák azthiszem, a készítést illetően szóval fapados de mégsem a DVD. :) A filmet egyébiránt szeretem habár elismerem a hátrányait is. Megjegyezném még, hogy nem olvastam a könyvet (habár egyszer elkezdtem, de nem azért nem folytattam mert nem tetszett csak gondolom lusta voltam tovább olvasni ) de eddig sok helyen azt hallottam, hogy azért nem lehet olyan könnyen filmre vinni ezt a Dűnés cuccot! Vagy keverem valamivel?
Minden esetre én várom a következő írást, ja és az egyik stratégigai játékkal játszottam is talán a DUNE 2000-el ami egy fajta Red Alert féle cucc volt, (vagy lehet, hogy ez volt előbb de ugyan azok csinálták ha jól tudom.) Egyértelműen a film miatt játszottam vele. Nem volt rossz. :)

El kezdtem nézni a "sorozatot is" ami voltaképpen három nagy rész. Meg van a 2. évad vagy mi ami megint három nagy rész de az már a fil történései után játszódik, asszem a Dűne gyeremekeiből vagy nem tudom.
Viszont annyit még érdemes tudni, hogy a film NAGYON nehezen került tető alá, a jogok ide oda mentek és előszőr még teljesen más állt neki (ne jut eszembe a nevem de valaki híresebb filmes volt) aztán felhagytak vele míg végül Dino De Laurentiis hez kerültek a jogok aki egy olasz filmes producer volt asszem. Az eredeti elképzelések egy olyan monumentális filmet képzeltek el amit egyszerűen nem tudak megalkotni. Már készítettek hozzá storyboardokat írásokat jegyzeteke, (asszem ez az extrán volt vagy neten láttam nem tudom hírtelen.) Míg végül rájöttek, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket. Aztán jött Lynch és nyílván visszafogotabban eleve nem olyan nagy elvárásokkal de megpróbálta megcsinálni és a többi már történelem. Mint ahogy a legtöbb filmjénél még MA is mennek a viták, hogy most zseniálísat vitt véghez vagy sem. Vagy hogy egyáltalán egyes része mi a francról szólnak, habár ez inkánn a többi munkájára jellemző, itt a könyvet alapul véve a dolgok nagyjából érthetőek. Na ennyi lettem volna, hosszá bejegyzéshez hosszú komment dukál! :D
Rocil 2014.12.15 11:33:47
@scal: Most, hogy megmelítetted, lehet, hogy az Emperor: Battle For Dune vel játszottam igazából! :D Meg mintha a 2000.ről rossz kritikákat olvastam volna valahol! :)
A gyűrűk ura ma már jóval több egy könyvtrilógiánál. J.R.R. Tolkien regényeinek világa a filmek hatalmas népszerűségének hullámán betört a modern videójátékok közé is. A Peter Jackson rendezte epikus moziadaptációk bemutatása óta több mint egy tucat játék jelent meg a Lord of the Rings márkanév…..
Filmbook Pinokkió 2014.10.12 10:00:00
A Hófehérke gigantikus sikere után a Disneynél már sokkal magabiztosabban álltak hozzá a következő projekthez, ami eredetileg, a Bambi lett volna, de problémák akadtak egyrészt a történet adaptálásával, másrészt az állatok mozgásának animálásával. Elő kellett állni…..
Hellobello, itt a 148-3. A 3-6-9-en. A tutimenők frankó helye. Na mi a pálya kicsi szívi? Hagyj csak üzit bátran! Annyit hallottam már erről a sorozatról, főleg Szabi nyaggatott vele, hogy kezdjem el, mert egy istenkirály megaszuper sorozat, ami ráadásul durva és mellbevágó.…..
Rocil 2014.09.27 13:15:37
@scal: Úgy értettem, hogy régebben elkezdtem egyszer nézni de csak néhány részig jutottam, és nem értettem mire ez a nagy imádat mert nekem elég unalmasnak tűnt.

Most viszont másodjára egyszerűen elkezdett érdekelni, hogy mi lesz, mikor jut oda a főhős amikor már átment konkrét dílerbe! :D Csak ezért néztem az első évadot, hogy hova lyukad és várom mi lesz belőle, hogy a főhős mikor megy át kőkemény gengszterbe! :D Amúgy amiket felsoroltál engem nem zavart. A hetedik rész végén amikor Tuco vagy Tuko szétveri a saját emberét, komolyan mondom hangosan felnevettem. Nem tudom miért, biztos ilyen morbid a humorom, vagy tudatalatt nem vagyok nomrális! XDDDD
És az megvan, hogy a Rovio egyik alapítója, az eddig elnök-vezérigazgatóként működő Mikael Hed lemond a cég vezetéséről? Persze a Rovio sokaknak nem mond semmit, de az Angry Birds annál inkább, és a Rovio ennek a sikerjáték-sorozatnak a fejlesztője. (Kicsit olyan ez, mint az…..
Rocil 2014.09.01 17:14:02
@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: Kb. Mint a Star Warsnál! :D Lucas bácsinak a nagy pénzt nem a filmek hanem a "mercsöndájzing" hozta meg! XD
Filmbook Tini nindzsa teknőcök 3D 2014.08.28 06:00:00
Az alábbiakban vendégkritikánkat olvashatjátok: Mikor megláttam, hogy Michael Bay-nek bármi köze van a filmhez (bár csak producer), izgatottan dörzsölni kezdtem a tenyerem, hogy vajon mennyit kell várni ahhoz, hogy egy robbanó teknőcöt láthassak a vetítővásznon, illetve…..
Filmbook Herkules 2014.08.24 10:00:00
Az Aladdin és A kis hableány rendezői, John Musker és Ron Clements két ilyen hatalmas siker után vissza akartak térni eredeti tervükhöz: Robert Louis Stevenson A kincses szigetét adaptálták volna vászonra A kincses bolygó címmel. A Disney akkori fejesének, Jeffrey Katzenbergnek…..
Műemberek harcolnak a műmajmok ellen. Leginkább ennyivel tudnám összegezni a Forradalmat. Műemberek, mert annyira egydimenziós, klisés simabőrűek mászkálnak a vásznon, hogy igazából cseppet sem érdekelt egyiknek sem a sorsa. Ezt a bajt még ráadásul sikerült tetézni jellegzetesen…..
Rocil 2014.07.16 16:13:05
Rocil 2014.08.21 19:37:22
@Syracuse: Nos mivel 22 vagyok nagyrészt nem is éltem... :)
A The Case of the Silver Earring kapcsán kifejtettem, egy ideig biztos nem fogok megint Holmes játékkal nyomulni, mert már az is nagyon idegesített. Az egyértelmű kritikai sikert most már kicsit jobban értem, mert az a játék - dacára az elidegeníthetetlen hülyeségeinek - valóban…..
Filmbook Vágott verzió 2014.08.12 09:32:13
Pontosan emlékszem a napra, amikor megutáltam Robin Williamst. Az osztályfőnökünk úgy gondolta, jó ötlet lesz, ha levetíti 10-11 éves nebulóinak a Holt Költők Társaságát. Én nem osztottam ezt a lelkesedést, és utána Williamst be is skatulyáztam ebbe a szerepbe. Fogalmam se volt…..
Rocil 2014.08.12 16:47:35
Filmbook Űrszörny (1957) 2015.11.28 10:00:00
A repülő csészealjak támadása után Harryhausen elvállalt egy dokumentumfilmet, amely az Animal World címre hallgatott. Itt egy tíz perces rész munkája hárult rá, ahol a földtörténeti korszak letűnt dinoszauruszait keltette életre. Sokak szerint ez adta a dokumentumfilm egyetlen emlékezetes és…..
Az Üst Jenci és Frici Show 3 2014.07.30 18:16:52
..
Az Üst Jenci és Frici Show 2 2014.07.29 18:11:54
Készítő: Kekszcsoport ..