Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoli mérnök

2 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor lehet hallani, hogy nincs jogállam az országban, hogy a demokrácia visszaszorulása Valósul meg Orbán Viktor "illiberális" demokráciájában. Ebben az írásban szeretném megvilágítani mért is lehet ezekkel a kijelentésekkel teljesen egyetérteni, mi az ami megszűnt és ami miatt egyre kevésbe…..
Zoli mérnök 2018.01.11 17:11:52
@Scott Tenorman Must Die: Nem tudom mire gondolsz buta érvek alatt. Melyikre? Amúgy négyes lett. :)
Zoli mérnök 2018.01.11 18:34:50
@Scott Tenorman Must Die: Úgy tudom 2014 előtt ettől függetlenül a 2010-es tapasztalatok alapján átrajzolták a szavazókörzeteket azért, hogy minél több olyan körzet legyen, ahol 2010-es szavazatok alapján övék lehet a körzet. Persze igazad van, hogy ez nem biztos, hogy működhet, de a cél szerintem egyértelmű volt.
Zoli mérnök 2018.01.11 18:35:32
@Scott Tenorman Must Die: Egyébként köszi :)
A paksi atomerőmű fejlesztésével kapcsolatban sok hír jelent meg már a kezdetek óta, melyek közül sok nem ment bele szakmai kérdésekbe. Természetesen ez nem szemrehányás, mivel ez a történet nagyon sokrétű és összetett, így nem csak egy olvasata van, és egy cikkben vagy bejegyzésben nem is lehet…..
Zoli mérnök 2017.12.20 17:12:24
@Matróz Kommandó: 1) Lehetséges, csak sok új szivattyús berendezés szükséges, másrészt korlátozott az is, hogy mennyi vizet lehet egyszerre kivenni a Dunából. 2) Mért emelkedne? Mert ha kétszer annyi meleg vizet juttatunk vissza, mint most, akkor melegebb is lesz. De nem a teljes vízfolyás hőmérséklete emelkedik meg, csak egy rövid szakaszon lesz magasabb, de már az is káros az élővilágra. Most is van olyan pont ahol magasabb, csak nem ott, ahol az előírás szerint mérni kell. 3) Nem a mérnöki szakmáról írtam, hogy liberális, hanem magamról. Ez egyszerű szövegértés.