Regisztráció Blogot indítok
Adatok
poster1

69 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Javier Bordas azt mondta az EFE-nek: "Mindaddig, amíg el akar jönni, megteszünk mindent, amit tudunk, hogy ide is jöjjön. Neymar esete egy különleges eset. Kivételes játékos, aki a Barcába akar jönni." "Nem tudott alkalmazkodni PSG-hez, tévesen ment oda, ő maga is megmondta."..
Umtiti az albánok elleni mérkőzés előtt szerzett sérülést..
A nyáron nem volt lehetséges, hogy Ivan Rakitic a zebrákhoz tegye át székhelyét, de a találgatások nem értek véget...
A spanyol El Pais jelentése szerint Leo Messi szerződésében szerepel egy opció, amely szerint a játékos minden év június 30-án szabadon felmondhatja a szerződését. Ez azonban csak akkor lehetséges, ha a 32 éves játékos egy nem európai klubhoz szerződne...
Kedves Olvasók, Barca Fanatikusok! Elérkezett az idő! A blog életben maradása miatt szorgos szerkesztői kezekre van szükségünk. A magánéletemben és a munkámban megnövekedett feladataim miatt a elkövetkező terjedelmes időszakban nem tudom ellátni folyamatos tartalommal a Barcanoticiast. Ha nem…..
poster1 2019.09.04 19:23:24
Philippe Coutinho elmondta a Barcelona vezetőségének, hogy 18 hónap után szeretné elhagyni a klubbot. A brazil úgy tervezte, hogy a Liverpoolból való távozás a fejlődését fogja szolgálni ám ez pont ellentétesen történt. Szerinte, hogy visszaszerezze az liverpooli formáját mindenképpen levegőváltásra…..
Az amerikai milliárdos Rocco Commisso lett az olasz labdarúgó élvonalban szereplő Fiorentina tulajdonosa. A hírt az üzletember médiacége, a Mediacom Communications jelentette be csütörtökön. A pontos vételárat nem hozták nyilvánosságra, ám a sajtóhírek szerint Commisso 160 millió euró körüli…..
A Real Madrid sikeresen megállapodott a Chelseval, Eden Hazard vételárát illetően. A Telegraph szerint 130 millió dolláros vételárban állapodtak meg a felek. Így egy régóta húzódó átigazolási pletykák a végéhez közelednek, és a belga játékos átteszi székhelyét Stamford Bridgeről  a Santiago…..
A távozás mellett döntött a csapat egyik legjobbja, Christian Eriksen, aki az Ekstra Bladetnek adott nyilatkozatában beszélt őszintén a jövőjéről. “Elérkezett az idő a váltásra, szeretném új környezetben kipróbálni magam. Tisztelem a Tottenhamet, köszönök neki mindent, semmilyen negatív érzés nincs…..
A The Guardian szerint a Juventus tárgyalásokat folytat Pogba megszerzéséről a Manchester Uniteddal. A francia középpályás 2016-ban csatlakozott a vörös ördögökhöz, és már régóta cikkeznek az Olaszországba való visszatéréséről. A Juventus állítólag, a Lazio játékmesterét Sergej Milinkovic-Savicot…..
Akik még nem ébredtek rá arra, hogy a saját magát hazafinak beállító Orbán a kollaboránsaival együtt Magyarország és a magyar nép ellen tevékenykedik, azokat az állampártnak az elmúlt években a piacok újraosztására irányuló tevékenységei talán már meggyőzhettek, legyen szó a trafikok…..
poster1 2019.05.15 19:46:19
@7macska8: A GDP növekedett.. amiben a legtöbbet lehet hazudni.
„A GDP mindent mér, csak éppen azt nem, amiért érdemes élni”.
Ugyanúgy beleszámít a GDP-be az, ha valaki ellop egy autót, majd eladja, ha épít egy környezetszennyező vegyi üzemet, ami szivárogni kezd, aztán feltakarítja a szennyezést.
Az utóbbi hónapokban több felmérés is készült, melyek mind egyértelműen a Fidesz győzelmét előlegezték meg. Nemzetközi szinten is nagy eredményt el, hiszen nehéz mondani még egy országot az EU-ban ahol ekkora támogatottságnak örvend egy párt. Akár kétharmados győzelmet is arathatnak a teljesen…..
Jose Mourinho és Paul Pogba közötti viszony az utóbbi tizennyolc hónapban eléggé fagyosra sikerült. Ha jól figyeltük, gyakorlatilag nem néztek egymás szemébe a VB óta. Ennek ellenére Pogba elfogadta a Manchester United döntését, hogy nem adják el a nemrégiben bezárt átigazolási időszak idején...
Futball24 Barcelona-PSV Stream 2018.09.18 18:48:47
 ..
Futball24 Az elátkozott portugál 2018.07.26 08:25:45
Andre Gomes karrierjének csúcsát élte meg 2016 nyarán. Úgy tűnt akkor, hogy semmi sem állhat az útjába és minden lehetősége megvan arra, hogy a jövőben Európa legjobb középpályásai közé tartozzon...
Spanyol sajtóhírek szerint a Chelsea döntött a kapuskérdést illetően. Amennyiben Thibaut Courtois távozik, akkor az angol válogatott kapusát, Jordan Pickfordot szeretnék leigazolni a helyére, akiért az Everton 70 millió eurót szeretne kapni. (Marca)..
A goal.com egyik spanyol tudósítója szerint az Everton Yerry Mina leigazolásának küszöbén áll. Az angol klub menedzsere, Marco Silva mindenképpen ragaszkodik ahhoz az Evereton vezetősége felé, hogy szerezzék meg a fiatal kolumbiai védőt, aki a világbajnokságon sziporkázott, ugyanis hátvéd létére…..
Daily Porn SEX a Mutter előtt 2018.07.20 12:39:22
"Lesz bizonyos fejlődés, lesznek módosítások”– mondta csütörtökön Nem tervez óriási változásokat a spanyol keretben az új szövetségi kapitány, Luis Enriue. „Nem lesz forradalom, ezt a szót nem szeretem. Lesz bizonyos fejlődés, lesznek módosítások” – mondta csütörtökön, amikor a spanyol szövetség…..
„Lev és Puskás játszottak egy csapatban egy gálameccsen, jó barátok voltak – így Valentyina Jasina. – Hadd meséljek el egy történetet, amelyből kiderül, milyen ember is volt Puskás Ferenc. Az 1982-es spanyolországi világbajnokság előtt Lev szívrohamot kapott, gondok voltak a szívével. Azt javasolták…..
A spanyol válogatott játékos az idén nyáron mindenképpen elhagyná, az Allianz Arénát, és több klub is érdeklődik iránta, többek között a Manchester United és az előbb említett Barcelona. A Bayern München középpályása Thiago, inkább korábbi csapatához az FC Barcelonához térne vissza, az AS…..