Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hajrá magyarok!

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért a The Walking Dead első évada, hat részt kaptunk első körben a zombihentelésből és drámából, sőt, inkább drámát kaptunk ebben a cirka öt és fél órában, amihez a csoszogás és hörgés adta az alaphangot. Spoileresen folytatjuk, óvatosan a klikkolással. Ez nem az a…..
Elkezdődött a Stargate-franchise legkisebb gyermekének második évada is, a szereplők továbbra is abban a koszos pólóban rohangálnak, mint a pilotban (nem irigylem a jelmezes kollégát), és még mindig a Destiny fedélzetén vannak, azaz a fasz rosszabbik végén, bizony. És ez így jó.…..
Fantasztikus utóélete van a Belváros közepén kitört parkolótűznek, amiről a benzinkút fölött lángoló Mercedest oltó Naiv Ügyfél számolt be a Homáron. Ha valaki nem olvasta volna: miközben lángolt, majd fojtogató füstöt árasztott a kocsi, és odabent semmiféle tűzjelző nem…..
A Belváros közepén a parkolóházban (az aljában benzinkút) nem működik semmiféle tűzriasztó berendezés. Miközben egy autó lángolt a kocsikkal teli épületben, sűrű, fojtogató füsttel árasztva el egy szintet, és kigyulladással fenyegetve a többi járművet, a parkoló…..