Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shield

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
shield 2014.06.01 15:19:55
@Columba:

Megint kitöröltek, úgyhogy nem tudom folytatni a párbeszédet.
Majd elküldöm az elérhetőségem (ha lesz), ott mindenről fogok írni. Röviden. Világosan. Érthetően.

Azért volna egy megjegyzésem.
Levezetés:
Az egész világ a gonosz hatalmában vesztegel? Igen.
Létezik hamis vallás? Igen.
A hamis vallás miről ismerhető meg? A világpolitikával és a világkereskedelemmel való összefonódásról.
Mi a hamis vallás legfőbb tanítása, ami az összes (mind a 40+ ezer) keresztény felekezetet összeköti? A szentháromság tanítása. (mindegy melyik fajta)
A nagy nyomorúság alatt rengetegen, a föld lakosságának túlnyomórésze követi a hamis vallások vezetőit, a csodatevőket, és veszik fel Sátán jelét a kezükre, homlokukra, és kapnak a csapásokból, és káromolják Istent? Igen.(Sajnos!)

Lehetne folytatni a sort, de ha csak ezeket egymás mellé teszi valaki, ki jön, hogy valami nem jó, hiába fogadják el sokan.

El fogok olvasni néhányat abból, amit ajánlottál, de már most tudom, hogy nem fog meggyőzni egyik sem. Inkább arra lesz jó, hogy a Biblia alapján megcáfoljam az állításokat.

Én most is a Biblia alapján írok mindent. A sajátomat írom, akárki akármit is hisz. Persze, hogy hasonlít az ŐT-ban leírtakhoz, mert egységben, egyetértésben vagyok velük.

@undokcover: (@Iphone4s:)

Nem hazudok. Csak nem értesz.

Dávid és Salamon nevét nem véletlenül írtam.
Miket műveltek!? Isten mégis megbocsátott nekik, mert szerették Őt. Testben vétkeztek (és nem kicsit!), de a szívükben, testükben szerették Istent. És csak ez számít!
Képzeld el, hogy az egyik testvéred, vagy vezetőd (mindketten királyok voltak!!!), úgy viselkedik, mint Dávid, vagy Salamon?
Akkor is otthagynád a gyülekezetet? Ha most igennel válaszoltál, rosszul döntöttél.
Nem mások miatt szeretjük, szolgáljuk Istent, hanem magunk miatt!

Te megtermed a szellem gyümölcseit? Például az önuralomét, vagy a hosszútűrését? Biztos, hogy nem!
Akkor mire fel kéred számon másoktól?
Senki sem attól lesz jó, hogy más rossz.
Senkinek sem másért kell jónak lenni, hanem önmagáért.
Az egész világon nincs egy vallásfelekezet sem, ahol minden egyes tag MINDIG (- ez fontos, mert nem csak néha-néha, hanem mindig jónak kell lenni!!!) megtermi a szellem gyümölcsét! Akkor mi a különbség?
Megint csak oda jutunk vissza, hogy az IGAZSÁG ISTENRŐL.
Igenis, a jelenkorban, tökéletlen emberként, JT művelik ezt a legjobban, ahogy egyszer fogalmaztam: ők 'hazudnak' a legkevesebbet az igazságról - ezt nem azért írtam, mert jól hangzik, hanem mert ez így van, mivel minden ember hazug (most még).

Egy adócsaló nem az adócsalás miatt lesz megítélve!!! Hanem azért, mert aki adót csal, megromolhat annyira a szellemisége, hogy egy idő után nem fogja megbánásra késztetni a Bibliából kiiskolázott lelkiismerete, és nem fog felállni, és el fogja hagyni Istent.
Persze valószínűleg úgy, hogy elkezdi keresni a hibát a hittársaiban, a szervezet vezetőiben, előljáróiban, a tanításokban.

Két lehetőség áll az adócsaló előtt:
1. Meghal a nagy nyomorúság előtt.
A bűn fizetsége a halál. Tehát a korábbi életében elkövetett bűnökért nem fogja senki megítélni! Akkor mi lesz vele? Miután feltámadt egyre tökéletesebb lesz, miközben tanulhat Istenről. Majd az 1000 év végén dönthet a sorsáról (jól vagy rosszul).
2. Megéri a nagy nyomorúságot. Az nem egy ítélkezés után lesz, hanem a váratlanul a nyakunkba szakad. Mindenféle bajok zúdulnak ránk, de végül az egyén döntésén múlik a jövője. Isten mellé áll vagy Isten ellensége mellé.

De mégis számít, hogy most milyenek vagyunk, mert az visszahat a jövőben.
Tökéletes test, igen. Tökéletes elme, igen. De hogy milyenek vagyunk... leszünk a szívünkben, azért nekünk magunknak kell megdolgoznunk, már most is.
Mert minden a szívből indul ki!