Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MosolygosMandula

1376 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Látsz-e még engem?"⁣ A párodról visszaverődő fény a retinádon kirajzol egy emberi formát. Valakiről, aki éppen cipőt próbál adni a gyerekre, valakiről, aki éppen cipekedik haza közértből. Nézed ezt a képet, nézed nap nap után, és téged is néz valaki, ahogy bepakolod a mosogatógépet, és sorban…..
"Nézem egész nap a szádat,szemedre hajolnak az ágak,fényén futkos a fény,csókra tűnő tünemény."..
'Nem ment az együtt eltűnés Úgy tűnik, várnom kell tovább Nem tűnik úgy, hogy visszatérsz Távol vagy mindig, hogyha látsz Nem ment az együtt álmodás Látod, hogy én sem változom Könnyű szél visz tovább utamon' BR...
AKIT MOST KERESEK Hogy hideg voltál, mint a krémek.Ez maradt meg abból a nyárból.Mondataid árnyékába húzódni,mintha egy fa tövébe. Meg a nyomáskülönbség,amitől a lélegzetből sóhajtás lesz.A gondok, ahogy üres bádogdobozokkéntzörögtek a mellkasodban. Azt hiszem, összekeverlek az emlékeddel.Ha…..
"Ha nem tudod, hol vagyokvannak fent csillagok, nézd.Keress majd, és biztos találsz olyat,mi rád is lenéz."..
"Azt mondják az idő az egyetlen dolog, ami végtelen. Szerintem a valódi szeretet is ilyen. Huszonhat év telt el azóta, kisfiúból apává értem, de legbelül ugyanaz az az ovis szív dobog. Hogyan is foghatnának ki rajtunk holmi évtizedek, hiszen a kapocs, ami köztünk van, abból a világból ered, ahol…..
" A kislányunk egyszer kitalálta, hogy felemás zoknit fog viselni. Kérdeztem, miért. Azt mondta, mert így nyuszi is, meg kutyus is lehet a lábán. Aztán úgymaradt. Mármint a felemás zokniság.Aztán elsős lett. Várta az iskolát, a tanulást - az Állati küldetésnek köszönhetően már többet tudott a…..
"Mindenki kisebbségben él, az egész világ. Ma már nincs közös civilizáció. Még családon belül sincs. Ez egy új kor. És ezt nevezik magánynak. Egyetlen út van: megtanulni egyetérteni." TiszaK..
Nem reprezentatív facebookos felmérésem alapján arra jutottam, hogy aki mondattanilag, tartalmilag nehezen értelmezhető kommenteket ír, az szinte biztosan szereti a macskákat, aki pedig a child-free* mozgalom lelkes híve, az többnyire szélsőséges állatvédő.  * Az külön érdekes, hogy ezek a (főleg)…..
MosolygosMandula 2018.10.04 13:32:49
Ha nem küzdünk ellene, akkor mindent túlélhetünk. Csak akkor törünk meg, ha nem hajlunk meg az élet változása előtt. ..
MostTűz ég szívemnélSzálló szellőnélLágyabb s könnyebb vagyokJó föld megtámaszt Tenger elringatSemmi s minden vagyok.....
J. T. - VÉGTELEN BEFEJEZÉS   Mint kávés csésze alján sűrű zacc, hiába kergetlek el: megmaradsz. Vagy túl hangos rockkoncertek után a fülcsengés -- némán tátog a száj. Levágott láb után a fantomfájdalom, mindig ott sétálsz a másik oldalon. Illatodtól, lomha hónapok, ha múlnak, a lusta izmok,…..
Sokáig azt hittem, hogy a gipszbe öntött babatestrészeknél nincs bizarrabb, aztán erre tessék, szembejön ez. Innen már csak egy lépés mondjuk az elpusztult kiskedvencek kiöntése és élethűre festése, plusz pénzért esetleg valahogy belekomponálni a lakás enteriőrjébe. ..
MosolygosMandula 2018.04.09 11:10:05
Egy gondolat bánt engemet:Ágyban, párnák közt halni meg!Lassan hervadni el, mint a virág,Amelyen titkos féreg foga rág;Elfogyni lassan, mint a gyertyaszál,Mely elhagyott, üres szobában áll.Ne ily halált adj, istenem,Ne ily halált adj énnekem!Legyek fa, melyen villám fut keresztül,Vagy melyet…..
Ha igaz, és azt csinálom egész évben, amit az új év első napján, akkor kezdhetek aggódni, mert főleg zsíros hajjal mászkáltam a lakásban, alkoholmentes pezsgőt vedeltem és a Bridget Jones harmadik részét néztem...
"In this world, there is a kind of painful progress. A longing for what we've left behind, and dreaming ahead."..
Azon gondolkoztam, hogy a hatalmi játszmák talán az én életemben nagyobb szerepet játszanak, mint ahogy gondoltam? És mi a helyzet a Stockholm- szindrómával? Talán nem is olyan ritka jelenségről beszélünk?  Június 24. van.  A Viki szülinapja. 34 hónapja párkapcsolatban élek a férjemmel...
Metamorfózis 2111 2016.06.09 07:22:53
Kinyílott a pitypang méhszáj. Megírom.      ..
MosolygosMandula 2016.06.09 11:37:03
Metamorfózis 2016.06.06 13:45:50
Hm, ahogy telnek a dunsztosok, úgy egyre jobban aggaszt, hogy holnap reggel 2 liter pisiben kell majd pancsolnom, hogy összekeverjem és kinyerjek belőle 2 dl-t...
Hogy hazaérve a kapualjban az égre vetítjük az összes diátAmit Pestről hoztunk jó sok pénzért hadd legyenek csodákMert kibéleltük jól magunkat mesékkelMert nem történik semmi más és azért kell :-o..
“Nem a főnököm nem fogadott hívásai vagyok, nem az elolvasatlan emailjeim vagyok, nem a tennivalóim listája, nem a Facebook profilom like-jai , nem a gyorskaja vagyok az ebédszünetemben. A vállaimra hulló falevelek vagyok, a fű vagyok a talpam alatt, a fák között fújó szél, a kövek közt rohanó…..
Megint belém hasított a jóvátehetetlenség fagyasztó érzése. És tűrhetetlennek éreztem már a puszta gondolatát is, hogy nem hallom többet a nevetését. Hiszen olyan volt számomra, mint forrás a sivatagban.....
Miért nevezed boldogságnak?!Élő ember nem találhatja!Rejtőzz el!A földi élet nem rejt szépet!Bújj el végleg!Bújj el kérlek!Bújj el, bújj el!..
Most vagyok angyal... szépÖregesen, tisztán, ezértMost ölelj, most lopózz be hozzám: Mert elfog a félelem,Csak úgy elhaladsz mellettem,És évek múlva majd nézünk bután,Hogy miért így volt,És égő foltLesz ez a perc.... S ha sírsz, az én saját csendem felel,És egy egész más nap jön el,A múlt már nem…..
Metamorfózis Érdekes dolgok 2016.01.04 16:06:36
A múltkor az hittem, hogy a ded mozgását érzem a hasamban, úgyhogy egy kicsit el is kezdett párásodni a szemem. Aztán kiderült, hogy csak egy fing az újévi lencse volt...
MosolygosMandula 2016.01.06 17:31:40
picibaba.hu/pocakkal/hetrol_hetre/16-het

"Amit a kismama érez

Ha már nem először van baba odabent, akkor jó eséllyel érezheti a mama már a magzat mozgását. Az először szülők még gyakran összetévesztik ezt a mocorgást a bélmozgással, de a 22. hétig már minden kismama biztosan be tudja azonosítani ezeket a rugdosásokat, nyújtózkodásokat."