Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gizike57

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három éve rebesgetik a lánchídi oroszlánok legendáját Budapesten, amit a napokban hallottam barátnőmtől, Vivitől. Mamájának említette, hogy a nyaram egy részét náluk, Pesten fogom tölteni, mint vidéki lány. A látogatásom miatt pedig tanácsot kért Julcsi nénitől, hogy…..
Az oldal oktatóprogramokat biztosít tanítóknak/tanároknak az 1-8. évfolyamon. A digitális tananyagok a következő tantárgyakhoz kapcsolódnak: matematika, történelem, ének, biológia, technika, magyar, környezetismeret, rajz vagy akár az osztályfőnöki óra. Az oldal előnye, hogy…..
DEKE! & Co. A NASA nagy botránya 2014.02.11 17:30:00
Az Apollo-15 legénysége soha többé nem repülhetett a világűrbe: saját szakállukra üzleteltek, ami szigorúan tilos volt. Az alábbiakban részletet közlünk Deke Slayton "DEKE!" című könyvéből, amit ezen a blogon fordítunk magyarra; Deke a hatvanas évek elején lett az…..
Ugyanis szeptember 30.-a Szent Jeromos napja, aki a régészek, könyvtárosok és levéltárosok mellett a fordítók védőszentje is, tehát a különösen súlyos leitereknél hozzá kell imádkozni valami méltó büntetésért. Hogy miért a fordítóké, azt könnyen megérthetjük, ha…..
Maradék, hulladék, diribdarab és az eredmény mégis elragadó!  A patchwork bútorok bája a mértani pontossággal megtervezett harmonikus összevisszaság. Az asztalosműhelyek mélyén kallódó szabászati hulladék kincseket rejt - jó szem, meg egy adag bátorság kell hozzá és…..
Aki nehezen alszik el, rágjon el egy magnézium tablettát negyed órával elalvás előtt.ilyen egyszerű, mert akkor el fog aludni.Én például sokáig nehezen aludtam el. Tipikus felspannolt agy, mindenféle gondolat jön-megy, de minek, nem tud az ember letekeredni róluk. Aztán persze…..
Gizike57 2014.06.02 09:15:45
Én itt (naturkozmetikumok.weebly.com/blog/almatlansag ) olvastam a citromfű hatásáról, nekem álmatlanság miatt kellett valami, és tanúsíthatom, hogy bevált szerencsére!
Az idei ősz gyógynövénye a citromfű Természetes nyugtatóin küzül az egyik leghatékonyabb. Alvászavarokra, kezdődő depresszióra, menstruáció előtti idegfeszültségre, ideges eredetű szívpanaszokra használjuk. Serkenti a máj működését is, emésztésjavító, puffadásgátló hatású. Citromfű (mézfű) egy…..
Gizike57 2014.05.30 15:26:48
Én itt (naturkozmetikumok.weebly.com/blog/almatlansag)olvastam a citromfű hatásáról, nekem álmatlanság miatt kellett valami, és tanúsíthatom, hogy bevált szerencsére!