Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Richárd Juventushun

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus friss igazolása, Miralem Pjanić elmondta a bemutatására szánt sajtótájékoztatón, hogy nem lepné meg, ha végül a vezetőség a csapathoz csábítaná a tavalyi olasz gólkirályt, Gonzalo Higuaínt is.  Az előző szezont rekordot jelentő 36 találattal záró Higuaín úgy…..
Zinedine Zidane a nyáron a honfitársával erősítené meg elsősorban a királyi gárdát. Pénz mellé játékost is adna (+szavazás!)..
Richárd Juventushun 2016.03.08 12:57:02
Vajon mi lesz a sorsa a 2 kölcsönvett középpályásnak? (+Szavazás: Ti kit tartanátok meg?) PEREYRA A 24 éves argentin játékos olyan hasznos, amolyan "12. játékosnak" bizonyult eddig a szezon során, hogy még a válogatottba is bemutatkozott azóta.Az érte fizetett 1,5 millió…..
Előfordulhat, hogy a Juventus ismét feltűzi mezére a harminc bajnoki címet jelző három csillagot az új mezszponzor, az Adidas nyomására. Az olasz futballban tíz bajnoki címenként tűzhet fel egy csillagot az illető csapat a mezére, azonban idén a Juventus mezén nem találhatók…..
Richárd Juventushun 2014.11.16 14:19:11
Pippo Inzaghi a szombati mérkőzés előtti sajtótájékoztatón beismerte, hogy jobban örült volna, ha a bajnokság valamely későbbi szakaszában találkozik csapata a Juventusszal, azonban bár a Milannak nincs veszítenivalója, korántsem esélytelenek. A bajnokság harmadik meccsnapja…..
A legújabb sajtóértesülések szerint a Juventus lemarad a Manchester United mellőzött mexikói támadójáról, Javier Hernándezről, aki rendkívül közel került a Real Madridhoz. A torinói klubot már korábban is hírbe hozták a Chicharito néven elhíresült, Manchesterben…..
Richárd Juventushun 2014.08.31 20:31:57
Angol lapértesülések és a Corriere dello Sport állítása szerint a Juventus nyerheti a versenyfutást a PSV Eindhoven szélső támadója, Memphis Depay kegyeiért. A játékost, akit többek között a Manchester United is szeretne soraiban tudni, a torinói klub már egy ideje figyelemmel…..
Ezequiel Lavezzi hajlandónak mutatkozik a Juventushoz igazolni, és úgy tűnik, hogy a Paris Saint-Germain felbecsülte játékosát, és megosztotta ezt az információt a torinói bajnokcsapattal. Az argentín válogatott számos európai klub figyelmét felkeltette, és úgy tűnik, hogy…..
Az olasz bajnokság riválisai, az AC Milan és a Juventus harcba szállhat egymással az átigazolási piacon a Paris Saint-Germaintől alighanem távozó argentin támadó, Ezequiel Lavezzi megszerzése érdekében. Az argentin válogatottal a brazíliai világbajnokság döntőjéig jutó…..
Arturo Vidal és az újonnan igazolt Rômulo és Roberto Pereyra is megtalálható a Juventus keretében, amely Ázsiába utazik a klub népszerűsítése érdekében. Angol források némelyike nemrégiben arról számolt be, hogy a chilei játékos kimaradhat a keretből, ezzel is jelezve a…..
Richárd Juventushun 2014.08.04 12:41:23
Továbbra is nagy a bizonytalanság Arturo Vidal körül, azonban a Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta változatlanul magabiztos az ügyben, s úgy véli, hogy Rômulo érkezésével tovább erősödik majd a zsinórban elért negyedik bajnoki győzelemről álmodozó csapat. "Vidal a…..
Richárd Juventushun 2014.08.01 14:24:38
@tjunior: Aleirt gondolataimba már jeleztem Hogy @babo0410: Vidal megy úgy néz ki (de ne legyen igazam)Conte biztos hogy nem fáradt el hacsak nem a vezetöség töketlen,inpotens mercatoi tevékenységébe!!
Richárd Juventushun 2014.08.01 15:01:46
@tjunior: 20 millió(Morata ára+ 20millió) külömbségröl beszélek amit szerintem egy olyan gazdaságilag stabil, és történelme is van( nem is akár milyen)ne okozzon már gondot !!
Richárd Juventushun 2014.08.02 21:10:27
@tjunior: Moratával nem ez a helyzet? 20 millióért jött ha be vállik akkor a reál vissza vesszi , úgy gondolom a Juve 15 millót kaphat moratáért mert kész játékost nevel!
Ma délután hivatalosan is bemutatták a Juventus legújabb szerzeményét, Rômulót, s érthető módon, az ebből az alkalomból tartott sajtótájékoztatón Vidal és Isla ügye is napirendre került. "Szeretnék köszönetet mondani a Veronának a türelemért, amelyet az ügy részleteinek…..
Richárd Juventushun 2014.08.02 20:44:28
A szezont a Hellas Verona színeiben töltő Rômulo ügynöke elismerte, hogy megszületett a megegyezés a felek között, s a középpályás holnap írja alá szerződését a Juventusszal. A brazil származású, azonban az olasz válogatottságot választó játékost már a nyár elején is…..
Tegnap Patrice Evra is csatlakozott a Juventus keretéhez, s a francia válogatott védőjátékosa, aki pályafutása kezdetén, a Marsala és a Monza csapatainál, már szerepelt Olaszországban, sorsszerűnek érzi a visszatérést.  "Igen, valóban, számomra ez sorsszerű." - nyilatkozta az…..
A Juventus 25 fős keretet hirdetett a szerda esti felkészülési mérkőzésre az olasz első osztály újonca, a Cesena ellen. A keretből kimaradt Carlos Tévez, akinek édesapját kedden elrabolták Argentínában, s annak ellenére, hogy a rémtörténet szerencsésen zárult, s a Juventus…..
A legújabb csatárnév, amely felmerült a Juventus kapcsán egyáltalán nem új, hiszen Marco Borriello kölcsönben már játszott a torinói klubnál. A bianconero csapat rövid időre, „átlagos tulajdonságokkal bíró” helyettest keres az újonnan vásárolt Álvaro Morata helyére, aki…..
Richárd Juventushun 2014.07.28 10:56:26
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
Richárd Juventushun 2014.07.18 16:08:48
Ma délután a Juventus hivatalosan is bemutatta a csapat új edzőjét, Massimiliano Allegrit. A sajtótájékoztatón természetesen Beppe Marotta is megszólalt, aki szavaiban dicsérte a Bianconeri korábbi edzőjét, Antonio Contét, majd Allegriről is nyilatkozott. "Mindenki ismeri a tegnapi…..
Richárd Juventushun 2014.07.16 20:13:35