Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Curly2

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai alighanem a blog történetének egyik leginkább érzelemgazdag írása, vallomás a javából. Szerzője, Mónika az Egyesült Államokban él (immár nem először), és egyszerre birkózik a honvággyal, aggódik kislánya jövőjéért, és próbálja megtalálni a helyes utat. Miközben…..
Miközben olvastam a mai posztot, azon gondolkodtam, mennyit veszített megint Magyarország azzal, hogy Péter és felesége Angliába költöztek: elment egy halmozottan hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozó, az angolt felsőfokon beszélő tanítónő és egy keményen dolgozni akaró és…..
Ma Marokkóba, egészen pontosan Casablancába látogatunk Ala segítségével, aki 2011 februárja él abban az országban, ami találó jellemzése szerint olyan, mint egy Európa és Afrika között tétovázó kamasz. A képekért külön köszönet (az ételekről készülteken kívül mind az…..
Egyedülálló anyaként még ott sem könnyű az élet, ahol az ember körül szoros a családi-baráti háló. Hát még külföldön, ahol sokkal kevesebb a segítség, és jobban magára van hagyva az ember. Mai szerzőnk, Orsi szíve szerint visszaköltözne Magyarországra, ugyanakkor fél…..
Határátkelő Ezer 2014.05.31 06:42:00
Nagyon nehéz bármit is írni a mai poszt elé, hiszen a blog nagyon komoly mérföldkőhöz érkezett, a mai ugyanis az ezredik poszt (a kezdetek még a postr.hu-n zajlottak, itt). Őszintén mondom, hogy soha nem gondoltam volna, hogy egyszer lesz ilyen, pláne, hogy kevesebb, mint 3 év alatt.…..
Határátkelő Angliai libikóka 2014.05.30 06:43:00
A mai poszt szerzője, Gábor saját bevallása szerint is meglehetősen nyugtalanul élte fiatal éveit, amit csak alátámaszt, hogy többször is megjárta Angliát, majd visszatért Magyarországra. Most ismét kint él, és bár akad pár dolog, ami nem tetszik neki, valami nekem azt súgja,…..