Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dalbenya

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mókás, amikor fapados utas kipróbálja az év légitársaságát és élvezi, amikor ellátást kap a gépen. Még akkor is, ha csak 25 percet repül a Kanári-szigetek között. A Bintert több ok miatt is érdemes kipróbálni, s nem is bír különösebb jelentőséggel, hogy momentán…..
dalbenya 2015.01.07 08:24:29
@egy igazi barom vagy mária: Kedves Mari! jártál te már országhatáron kívűl? :D Hsz-eidből azt szűröm le, hogy vagy csak álmodozol az utazásról, vagy kőgazdag vagy akit limó visz a 7*-os szállásra, és szórja a pénzt. Ezzel sincs semmi baj, csak akkor mit keresel egy fapados oldalon?
Roger egy igen nyomasztó dilemmával áll szemben, és nagy horderejű döntést kell hoznia, ezért fordul a blog közösségéhez. A kérdés, hogy menjen vagy maradjon, de nem Magyarországról, hanem az Egyesült Államokból Angliába. Talán elsőre nem tűnik olyan nagyon nehéz kérdésnek,…..
dalbenya 2014.05.29 10:34:13
@nezzazegfele: tisztára mint a családállítás!:D
dalbenya 2014.05.29 10:34:13
@Zka: nem tudom megmondani miért, de tényleg szabadság érzése van az embernek odaát!ugyanakkor ha ettől elvonatkoztatsz, egy kicsit olyan erőszakkal összetartott ország fílingje is van (mindenhol rendőr, kamera stb)