Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sylvain

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fáymiklós Miska, a huszár 2021.02.05 06:44:35
Messziről olyan szörnyű, hogy az ember halogatta a találkozást Miskahuszárral, az M7 mellett álló gigantikus ólomkatonával. Milyen a magyar ólomkatona? A legnagyobb a világon. (Milyen a szovjet törpe? Óriási!) Aztán az ember egyszer csak letér az autópályáról, és ahogy közeledik, valahogy minden…..
Elmondhatjuk, hogy a hegy nem jön hozzánk. Évtizedek óta nincs lehetőség arra hogy ősi magyar és székely írásrendszerünket az interneten is használhassuk. Pedig élő és használatban lévő írásrendszer lenne. Rengetegen harcoltak a rovás unicode szabványáért. Ha volt is előrelépés az internetes…..
Sass Flóra, azaz Lady Florence Baker, Florence Barbara Maria Finnin von Sass, Myadue (Hajnalcsillag) egy méltatlanul elfeledett női felfedező. Férjével együtt több expedíciót vezettek Afrikán át, de hiába értek el közösen komoly sikereket, származása és előélete miatt Flóra nem…..
Scorsese a Gengszerkorzó és a Bakelit után még régebbi korba látogat el következő sorozatában: a The Caesars című szériában a Vikingek írójával, Michael Hirsttel közösen idézik meg az ókori Rómát. A sorozat a Római Birodalom első uralkodóiról szól majd, a pilot forgatókönyve már meg is van, sőt,…..