Regisztráció Blogot indítok
Adatok
poIyvinyI

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bukás nem az amikor a miniszterelnök nem miniszterelnök, a kormánytag nem kormánytag többé. A bukás akkor jön el, amikor egy kormány elveszti annak az esélyét, hogy a terveit, elképzelését megvalósítsa. Az agónia hetekig, hónapokig, akár évekig is elhúzódhat, akár…..
poIyvinyI 2014.12.11 21:25:18
@Sexual Harassment Panda:

"A jobbik karjaiba lökni az országot, az jobb lesz?W

Hogyhogy a Jobbik karjába?

Gyurcsány lesz a miniszterelnök, és külföldi állampolgárokkal alakít kormányt.

A Titkosszolgálat központjára meg kitűzik az USA zászlóját.

Pontosan úgy, mint Ukrajnában van.
poIyvinyI 2014.12.11 21:30:59
@Válasszunk:

"De megkérdezem azt, hogy a baloldal elbukta-e a legutóbbi időközi választást? A FIDESZ megnyerte-e Ózdot?"

Kit érdekel?

Az időközin szockót váltott szockó politikus. Ózdon meg miért kellett volna nyerni a Fidesznek? Mindenki tudta, hogy a Jobbik feljövőben van, szerintem a Fideszben még ennél is nagyobb számú jobbikos polgira számítottak.
kép: origo.hu Amit el fogok mondani, az nem bonyolult. Nem valami nagyon titkos receptet fogok előadni. Csupán megállapítok, kimondok valamit, ami a ma esti tüntetés után szerintem nyilvánvaló. Vida Ildikó lemondását el lehet érni, ha akarjátok.   Az internetadó visszavonása…..
poIyvinyI 2014.11.10 17:49:42
@hansoloo:

"Egy ötöd vonalbeli CIA ügynök, aki éppen most itt nálunk ügyvivő, azt mondja, korrupcióban érintett. Megkérdezték tőle, aztán milyen korrupcióban. Azt nem mondja meg! Írnak levelet, kérdezik, nem mondja meg."

Az USA hivatalnokai szemében a nem amerikai állampolgárságú földlakók nem egyenrangú emberi lények, hanem pondrók, amik örülhetnek, ha nem tapossák el őket az emberi faj csúcsragadozói, az Amerikai Polgárok.

Ebből következően:

Az USA törvények szerint NEM KELL indokolni, ha valakit nem engednek belépni. Emellett hazudni is lehet az indokokat illetően. Bizonyítani meg pláne, hogy semmit nem kell.

Az USA saját törvényei szerint BÁRKITŐL megtagadhatják a belépést, úgy, hogy az elutasítás okát NEM KELL megmondaniuk.

Ezt megtehetik akár a vízum igénylésénél, de megtehetik akkor is, ha érvényes vízummal MÁR megérkeztél a kontinensre - a hivatalnok simán mondhatja, hogy hiába van érvényes vízumod, NEM léphetsz be.

Ahhoz, hogy bizonyos, itthon szem előtt lévő embereket - vagy bárkit, átlagembereket is - kitiltsanak, NEM KELL, hogy bármilyen ügyről bármilyen infó a kezükben legyen róla.

Nyugodtan hazudhatnak bármilyen ürügyet, hazudniuk se kell, ahhoz is joguk van. Azt is mondhatják, hogy "azért, mert csak".

Sőt, azt is megtehetik, hogy SEMMILYEN gyanús ügyéről nem tudnak a kitiltottnak, szimplán politikai manipulációs céllal tiltják ki, majd fűznek ködös "magyarázatot" a kitiltáshoz.

Így mennek a dolgok, ilyen törvények mellett, a demokrácia és a jogállam újkori hazájában.

Ezt a magyar ellenzéki hangadók is TUDJÁK.

Innentől a lelkük rajta, hogy primitív önérdekek miatt, a világ jelenleg leghazugabb, leggátlástalanabb államának a céljaihoz igazodva, megpróbálnak-e Majdan-kettőt csinálni a saját hazájukból.

Szerintem megpróbálnak, mert nekik, ha a hatalom megkaparintásáról van szó, semmi se drága.
- Mi az, amit itt még tenni lehet, Bornemissza Gergely? - Segítségért megyünk, Felséges Asszonyom. Elmegyünk a császárhoz! - Jobb orvosságot nem tudtok, ti magyarok? Valakihez mindig el kell menni? Izabella özvegy királyné szavai Várkonyi Zoltán Egri csillagok c. filmjéből -…..
poIyvinyI 2014.11.10 13:29:54
@Szúnyog:

Tényleg szeretném tudni, hogy:

1. Azok közül a balos blogok közül, amik naponta az Index címlapján vergődnek, hányat pénzelnek ÉS irányítanak a pártközponton keresztül.

2. Mennyit fizetnek ezek a pártok reklámköltésként papírozva az Indexnek, hogy naponta helyet biztosítson az elcseszett kampányposztoknak a blogketrecben :)

3. Miért nem állnak ki ezek a bloggerek nyíltan, névvel, pártkötődés/párttagság megjelölésével az olvasók elé, ha már egyszer ilyen leplezetlen módon kampánymunkát végeznek?
Dinamó Műhely Milán 2014.11.07 12:59:03
Milán meghalt. Tulajdonképpen ennyi. Vége. Rózsa Milán, egy kedves barátom, egy vállaltan meleg férfi és az egyik legelszántabb, legőszintébb, tisztább szívű aktivista súlyos depresszióval küzdött, és most alul maradt. Jött a vonat.  Milán volt az az ember, akit a…..
poIyvinyI 2014.11.08 17:00:50
@Tudományos libsizmus:

És a többit is meg fogják ölni!

És az is biztos, hogy @Orbán Mutyin: lesz a következő, akit meg fognak ölni :)
Szabad a taxi Vasárnapi semmi se 2014.11.04 06:19:59
Ha valaki elő akarná nekem írni, hogy melyik napon, hány órakor foghatom kezembe a kormánykereket, úgy húznám a fejébe nyomban, hogy az orra ütné ki a küllőt középről. Mostanában nem dolgozom vasárnap. (Illetve mégis, kábé reggel hatig, de az még a szombat éjszakai műszak.) Hazaérek reggel hét…..
poIyvinyI 2014.11.04 21:14:20
@Fényezett Rézlábos:

Se a férgeknek, se a puhatestűeknek nincs lábuk. Mivel akarsz taposni?
Dinamó Műhely Hogyan tovább? 2014.08.14 10:15:32
A fő probléma továbbra is az, hogy a roma mozgalomnak nincs politikai súlya. A közép- és kelet-európai régió országaiban a potenciális roma szavazók száma akkora, hogyha együtt szavaznának, befolyásolni tudnák a nemzeti kormányok összetételét. A roma etnikai párt vagy pártok,…..
Az „Origo-ügy” azért mérföldkő, mert nem egy állami, vagy a magyar államtól közvetlenül függő cégről, hanem egy nagyrészt magánkézben lévő nemzetközi médiabirodalom tagjáról van szó. Ennek megfelelően sokan azt a következtetést vonják le, hogy a kormány hatalma már…..