Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csabyi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptemberben sikerült bebizonyítani egy német részecskegyorsítóban azt, amit Albert Einstein már leírt a relativitáselméletében: az idő lassabban telik egy mozgó órának, mint egy egy helyben állónak. Az idődilatációnak nevezett jelenség ugyan elméletben régóta ismert, ám…..
Az elmúlt évben nagymértékben megemelkedett a videós tartalmak szerzői jogaival kapcsolatos kérdések száma. Mi is számos olyan megkeresést kapunk hétről hétre, amikor tartalomtulajdonosok kérnek segítséget szerzői jogaik érvényesítésében akár úgy is, hogy az ő cégük,…..
csabyi 2014.05.28 14:09:05
Köszönöm a gyors választ de továbbra sem tudom, hogy mi alapján támadhatnám meg? Vagy elfogadom, hogy 1:07-től a Natus M.-é a felvétel vagy a megtámadásra kattintok. Ekkor az alábbi lehetőségek közül választhatok:
* Nem értékesítem a videót, és más módon sem keresek vele pénzt.
* Feltüntettem a tulajdonost a videóban.
* A videó az én eredeti tartalmam, és minden joggal rendelkezem felette.
* A megfelelő jogok tulajdonosától licenccel vagy írásbeli engedéllyel rendelkezem ennek az anyagnak a használatára.
* A tartalom általam való használata megfelel a méltányos használat feltételeinek a vonatkozó szerzői jogi törvények alapján.
* A tartalom nyilvánosan hozzáférhető, vagy nem jogosult szerzőijog-védelemre.

Szerintem nekem valami olyasmi kellene, hogy a rendszer tévedett (amennyiben ez automatikus szűrés eredménye) vagy az 1:07-től azonosított tartalom azonos a korában azonosított Vangelis Korallmezők tartalmával és felteszem, hogy Vangelis jogait nem egy arab kiadóvállalat képviseli, nem?

Különben is miért csak 1:07-től? A zene 0:00-tól konzisztens az egész videóban és 1:07-től egy búvárok által használt vízalatti kürt (búvárduda) hangja is hallatszik, majd pár mp-el később pár kopogás a búvárpalackokon. Mindkettővel a delfinek figyelmét akartuk felkelteni (ami sikerült is).

Ha nem teszek semmit, azaz nem kattintok sem az elfogadásra sem a megtámadásra, akkor automatikusan elismerem, hogy a Natusé a felvétel?

ui.: Sajnos nem teljesítem a starnetwork.hu követelményeit így nem is tudok csatlakozni a hálózathoz :-(
uui.: Ígérem nem kérdezek többet, ha ezekre a kérdésekre szakértői választ kapok! :-)