Regisztráció Blogot indítok
Adatok
merekÉn?

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tyúkudvar Patkányok 2017.01.16 07:00:00
Ez is utolért minket.  Amíg számtalan állatunk volt, takarmányhegyek, széna, szalma, addig semmi. Ló, kecske, malacka nem vonzotta őket. Most, hogy csak a tyúkok vannak, talán a többi helyett lett patkányunk. Még ősszel egy szép délelőttön láttam, hogy fut az istállótetőn.…..
Bakos Peti barátom – egyébként mindenki Jimiként ismeri – nem ma kezdte az ipart. Élete első motorját az első pár száz méter használat után szétfaragta. És mindenről Peter Fonda tehet. Én a hetvenes évek végén még kiskamasz voltam, és egy rendezett Budapesten…..
Nem ismeri vagy egyszerűen csak képtelen betartani a társasházi törvényt a közös képviseletet ellátó Szelei-Serfőző Kft. A jogszabály ezt írja elő: "A közös képviselőnek vagy az intézőbizottság elnökének a közgyűlésen meghozott határozatokat a közgyűlés…..
merekÉn? 2014.07.30 15:38:12
Tisztelt Lakótárs!
Amellett, hogy fent leírt véleményével egyetértek, az SzVB-vel kapcsolatos megjegyzése továbbgondolkodásra késztetett. Amennyiben az "idősebb nő" én lennék az SzVB-ben, tájékoztatom, hogy azért nem zavarok vizet, mert a víz zavart engem a lakhatásban annyira, hogy évekig nem tudtam itt létezni. a Teraszomnak nevezett derítő nem vezeti el a csapadékot. A felettem lévő két emelet teraszáról és a pengefalról direktben az én burkolatom alatt lett szétterítve, ami - kerti burkolatnak csúfolva - tíz centivel magasabban van mint lakásban az aljzat. Mind az állandó "felássuk, szigetelgetünk, feltöltjük, várjál", mind az alattam lakók sorozatos beázása miatt az én életemben, lakásomban, egészségemben olyan károkat okozott, hogy egy másik kerületben, bérelt lakásban vészeltem át a gumicsizmás beázott vesebetegek, és a penészérzékeny orrnyálkahártya-műtöttek lábadozási idejét. Újra itt vagyok, financiális okokból nem maradhattam az eddig bérelt egészséges lakásban. Az SzVB megmaradt tagjával - amennyiben egyre gondolunk - semmilyen formában nem tudok és nem kívánok kommunikálni. Igyekeztem minden követ megmozgatni, a vége az lett, hogy félnem kellett. Ezért egy e-mailben még akkor bejelentettem: nem kívánok részt venni ebben a krimibe illő agymenésben. Sajnálom, morálisan értem, de egyedülálló nőként már tényleg nem vagyok annyira bátor, amennyire kellene. Az "itt az ürge, hű be fürge" projekt pedig már tényleg tragikomikus számomra. Minden lehetséges módon próbáltam jelezni, eddig eredménytelenül. Jelenleg a biztosítót várom, a bútoraimat és a mentésnél használt törölközőket, párnákat próbálom szárítani és az alattam lakó beázását igyekszem enyhíteni, ahol a csillárról is folyott a víz, ugyanis a kádam alatti rendszer másodszor ment szét. Ergo, a két helyről támadó vízzel szeretnék inkább békét kötni. Én nem zavarom őt, ő pedig nem zavar engem.
Tragikomikus melodrámává fajuló sorozatunk az utolsó előtti részhez érkezett, a sakkfigurák a helyükön a grandiózus fináléhoz, aminek pár momentumát már most meg lehet tippelni, de minek, reménykedjünk, hogy a forgatókönyvírók tartogatnak valami váratlant is az ingujjukban,…..