Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EHCB

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tudományos fantáziáját halászlegendákkal tápoldatozó Herman Ottó szerint a pozsár megnő harminc kilósra és egy méter hosszúra. Érthetetlen ez a visszafogottság olyan valakitől, akinek írásaiban a mázsás harcsa gyakoribb, mint a vasusassztrájk, de a szájában…..
Szálka Halcsendélet tengerparton 2008.02.12 09:55:00
Abraham van BeyerenHalcsendélet tengerpartonAz ugrás után simán kiderülhet, hogy Gosztola Annamária művészettörténész jóvoltábólmegugrik a Szépművészeti Múzeum látogatottsága.                 Olaj,…..
Szálka Medve, árnyék, előke 2008.02.02 19:31:00
A néphagyomány szerint, ha február 2-án a medve kijön a barlangjából és árnyékától megijedve visszabújik a barlangba, azt jelenti, hogy még hosszú lesz a tél. Ha kijön, és a rossz idő miatt nem látva árnyékát kinn marad, akkor lassan vége a télnek s jön a tavasz. A tequila…..
Kaposvár környéki vizekről mindenkinek a Deseda, Töröcske és esetleg Hetes jut eszébe. Pedig a megyeszékhely rendesen el van látva kisebb-nagyobb tavakkal a közelben. Gondoltam megnézek néhány, csak a helyiek által látogatott horgászvizet. Bot nélkül, hiszen áll még a…..
Szálka Kaposvár környéki vizek 2008.01.25 20:50:00
Erdélyi úr tulajdonképpen nem orrolt meg, hogy nemes arcéle megjelent a széles nyilvánosság előtt de az alábbi kép közlésére kötelezett. Legyen. Vezeklésül cukorspárgával a derekamon készítek, hát képriportot a Kaposvár környéki vizekről. ( ha nem jelentkeznék,…..