Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Panda32

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PCRaven Awesomenauts [TESZT] 2014.10.30 13:42:34
        Az awesmenauts egy MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) stílusú játék.A játék típusa: 2D, a grafikája cartoon stítusú, szép animációkkal. Szép látványvilággal rendelkezik. PÁLYA:Általában egy pálya úgy néz ki mint más MOBA játékokban, azaz van 2 út…..
PCRaven Warthunder [TESZT] 2014.10.28 10:06:47
Mivel már játszottam World of Tankssal, és World of Warplanessal de sajnos nem írtam róluk ezért most egy ötletes játékról fogok írni melyben mindkettőről szó van. Játékmenet:A War Thunder-nek 2 fajta játékmenete van, első hogy repülőkkel harcolunk egymás ellen és kisebb…..
PCRaven Unturned 2[JÁTÉKVILÁG] 2014.06.10 21:31:40
Unturned 2...Egy nagyon jó kaland, túlélős és zombis játék. PEI(Pálya):Ez egy igazán jó és nagy pályán ahol vannak városok, faluk, van egy repülőtér és egy katonaság.Szerintem ezen a pályán a legnehezebb játszani mivel vannak zombik ezért nehéz lootolni,figyelni kell a…..
PCRaven Toribash [TESZT] 2014.05.31 17:31:18
A Toribash egy olyan játék amit először egy animáció készítővel is összehasonlíthatnánk de ez egy  verekedős, többjátékos játék ahol saját magunk tervezhetjük meg mozgásunkat ugrásunkat ütésünket stb... Ebben a játékban az 'izmokat' vagy ilyesmiket lehet mozgatni…..
Szerintem a Dead Island egy nagyon jó sorozat. A Dead Island: Riptide-ot ki is vittem, az osztálytársam pedig a Dead Island-ot, szerinte is állati volt. Már ToRcH is írt az Epidemicről, de én egy picit részletezném. Mint mondtam van egy "pici" tényleg pici tapasztalatom a Dead Island…..