Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szenvedélyes igazságkereső

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A főszereplő egy kedves tanárnő, kit nemes egyszerűséggel nevezzünk most T. néninek (azért néni, mert nyolcvanas éveinek derekán jár). Emlékeimben egészen a hetvenes évekig kell kutatnom, hogy felidézzem kedves, mosolygós arcát, meleg hangját. Körülbelül ekkortájt kezdtem egy kisváros alapiskoláján…..
szenvedélyes igazságkereső 2020.01.21 12:59:10
@Kutató77: Nagyon szomorú ez a történet! Igazságszolgáltatás pedig nincs!!!! Miért és kinek jó ez???? Olyan szépen tudnak az igazi szeretetről beszélni és ilyenkor meg elfelejtik!!!
Sziasztok! Jo reg nem irtam semmit. Talan 4-5 eve mar. Ekezetem sincsen, remelem nem gond. Ki latta az uj Joker filmet? Velemeny? En nem azt kerdeznem, hogy jobb volt e Heath Ledger Jokerenel, hanem azt, hogy miben volt mas?   Lloyd legujabb interjujat latva Arthurral, kedvet kaptam…..
A Gabi blogján leközölt sorozat eszembe juttatta, hogy olvastam egy érdekes részt anno, ami elgondolkoztatott. Sajnos csak angolul van meg, de a lényeget lefordítom. *** yb75 p. 119 Part 2—United States of America ***One compromise had been the cutting of pages from The Finished Mystery,…..
szenvedélyes igazságkereső 2014.06.15 20:34:26
szenvedélyes igazságkereső 2014.06.15 20:52:03
Egy évvel ezelőtt, tavaly júniusban tartottuk meg az első összejövetelünket. Létrehoztunk egy kis bibliakőrt, és már egy éve rendszeresen találkozunk minden héten. Persze nem gyülekezet, nem jövünk össze százan, hogy már a létszámunkkal buzdítsuk egymást, csupán öten-hatan,…..
Sefatias Pünkösd 2014.05.28 09:04:43
Jézus mennybemenetele után, pünkösd napján egy jeruzsálemi szobában 120 ember várt valami különlegeset. Nem valószínű, hogy tudták mi vár rájuk, mert Jézus csupán annyit mondott, hogy Szent Szellemet kapnak, és abban fognak megkeresztelkedni. Azon a napon olyan dolog történt…..