Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emőke Mészáros

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden év végén fogadalmat tesz az ember, még az is aki biztosan tudja úgysem fogja betartani. Leszokom a cigiről, nem iszom decivel a pálinkát, kedves leszek bárkivel, leviszem a szemetet, nem káromkodok a híradó alatt, odafigyelek mint mond a feleségem. Aztán minden marad a régiben, csak eltelik…..
Emőke Mészáros 2021.01.10 13:21:14
Iszonyatos forróság volt aznap, nem bírtam a sátorban tovább. Kiléptem, és élveztem, ahogy egy kis szellő megérint, még a szememet is becsuktam. Mikor kinyitottam, egy magas, jóképű, borostás férfi állt előttem, nekitámaszkodott egy asztalnak, és érdeklődve nézett rám.  - Nem bírtam már bent,…..
Nagyon kellemetlen, hogy a nemzethez tartozás állampolgársági és/vagy nyelvi és/vagy (teljesen szubjektív) érzelmi kritériuma helyett (aminek mindegyikét felfogni "pusztán" racionalitás kérdése) az irracionalitás büszkeségével válaszol az irracionális magyar etnicizmus a nemzeti identitás…..
Emőke Mészáros 2020.06.03 15:05:25
Az alább leírtak 2016 Magyarországán estek meg. Fontos az évszám, nem az átkos rákosi-korban történt ugyanis a dolog, nem akkor, amikor lefüggönyözött autó jött az óvatlanul kiejtett, a hatalomnak nem tetsző szó kimondojáért.  Orbánnak még a szelleme is "jó" oktatónak bizonyul, nehogy a ma…..
Kedves Péter! Bocsásd meg a tegezést így, ismeretlenül. De a Jóistent sem magázzuk, amikor szólunk hozzá, ezért bátorkodtalak letegezni. Jó, tudom, nem te vagy a Jóisten, legfeljebb aprószent, de hát azokat sem magázzuk. Tehát Péter! Péterünk! Mert a mi Péterünk vagy te,…..
Emőke Mészáros 2014.10.06 20:43:43
@melaena: Ezzel egyetérthetünk.