Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koya01

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérezte Havas Henrik, hogy nem maradhat sokáig a Hot! magazinnál sem: egy órával a kirúgása előtt vetette fel a titkárnőjének, hogy vajon mikor veszik észre, hogy a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő magazinban tárcát vezet. Íme a Tanár úr facebookos posztja:    A dolog előzménye, hogy március…..
Két olcsó, házi trükkel is megszabadulhatsz a fogkőtől ahelyett, hogy méregdrága kezelésekért fizess a fogorvosodnál. A magánrendelőkben 12, 13, de akár 17 ezer forintért is hirdetnek fogkő-eltávolítást, így nem keveset spórolsz, ha kipróbálod az alábbiakat. Az egyik tuti…..
Az Árpád Kórházban a bordatörésemmel röntgeneztek, a hölgy elment a filmmel, engem pedig dőlt szögben, fejjel lefelé felejtett. Én már annyi rossz tapasztalattal vagyok gazdagabb itt Magyarországon, hogy ez mar nevetséges! Pl. a Margit kórházban levették a véremet, ügyeleten,…..
koya01 2014.12.18 03:44:09
@Tempus.Anh: A magyar beteg = nagyon hülye beteg.
Meg is érdemli a sorsát.
Biológiai, egészségügyi analfabéta, netes fórumokból okosodva követelőzik az orvosnál.
Ma a magyar orvos defenzív, mert tele van a töke az egésszel, főleg azzal, hogy sikeresen lejáratták a presztizsét.
A betegek ma már támadják az orvost felszínes inormációik alapján, perelnek, követelőznek.
Oké. akkor nesztek egy rakás vizsgálat,nagyrészt feleslegesen, de mindez a bíróság előtt fontos lesz, ha még perelni is akartok.
Ti fizetitek végül, nagyon buta magyar betegek, fizessétek, az orvos pedig már beleszarik az egészbe, esze ágában sincs spórolni a biztosítónak.
De az ilyen idóta betegek kiszolgálásért sem töri össze magát..., igaza van!
...akkor most fogod. Ez a féltengelycsukló: forrás: educationalgifs.com A differenciálművet pedig egy remek, 1937-es (!!!) oktatóvideóval magyarázzuk el: Ja, hogy ne nézzünk ennyire amatőrnek? Akkor lépjünk egyet, tudod, hogyan működik a sebességváltó…..
koya01 2014.11.23 16:41:56
koya01 2014.11.23 16:54:50
Az ember, aki viktorseggnyaló médiabirodalmat épített hogy miniszter lehessen, de annyira vállalhatatlan arc, hogy poszt helyett csak pénzmaggal elégítették ki, újra akcióba lépett. Széles Gábor megvette a sármelléki repteret és úgy gondolja, akár saját légitársaságot is…..
koya01 2014.10.09 18:39:55
@vilagnezet.blog.hu:
Széles Gábor energiacellás penetráns hazugsága elfelejtve?
Ennyire birka a magyar?
Továbbra is a Békemenet százezres tömege első sorában vezetőként pöffeszkedhet ekkora hazugsággal????
A Világ leghazugabb emberének médiumai a kormány szócsövei lehetnek????????
Magyar, van lejjebb neked???