Regisztráció Blogot indítok
Adatok
onlineszallas

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves barátaim! Imádok utazási blogokat olvasni és nagyon sok ilyen jellegű oldalon visszatérő látogató vagyok. Most szeretném megmutatni nektek, hogy kik azok akik hozzám közel állnak, akik olvasása mindig kikapcsolódást nyújt számomra és akik közül többük hatására útnak…..
A Centennia Historical Atlas szovfvere látványos áttekintést ad Európa 1000 éves múltjáról, egy videó keretében. ..
Egy kisvállalkozás wifi-kereső szolgáltatást indított, mely keretében kutyák segítségével találhatunk wifit! Ma már szinte elképzelhetetlen, hogy egy hosszabb nyaralás során ne lenne szükségünk internetre. Azonban sajnos nagyon sok szállodában tapasztaljuk azt, hogy ugyan azt…..
Általánosságban elmondhatjuk, hogy a belföldi utak nagy részének kedvezőbb az árfekvése, mint ha külföldön töltenék a vakációnkat! Itt van még néhány tipp melyek segítségével tovább csökkenthetjük a nyaralás árát: Ha nem a legfelkapottabb helyekre megyünk nyaralni…..
Nyaraljon egy hétig a Kanári-szigeteken, Tenerife-n, az Atlanti-óceán partján, az örök tavasz szigetén fekvő csendes, nyugodt helyen található, rengeteg kikapcsolódási lehetőséget biztosító Marina Hotel-ben, közvetlenül a strandon, ingyen szállás lehetőséggel! Családunk…..
Kedves Olvasóink! Hamarosan megnyílik a magyar utazóknak szóló oldalunk! Mielőtt a nagyközönség megismerné az oldalt rengeteg munkát el kell végeznünk, interjúk, cikkek írását, készítését! Sajnos ezt a munkát még nem végeztük el, ezért úgy gondoltuk, hogy nem hozzuk…..