Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mancus

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Le cygne Az Imparfait 2014.09.23 14:34:11
Képzése: 1. Az imparfait töve: kijelentő mód, jelen idő, T/1. alakja az -ons nélkül, pl.: nous pouvons --> pouv, nous voulons--> voul, stb.  + ezekhez a tövekhez jönnek hozzá az imparfait ragok:  -ais -ais -ait -ions -iez -aient 2. Kivéve: az être létigét, ahol…..
A stílusszakértők azt javasolják, hogy újítsunk karácsonyra, ne mindig a bevett dolgokat ismételjük évről évre. Ha lehet, csomagoljunk újszerűen: amúgy is elönti a világot a rengeteg karácsonyi csomagolás - a dobozokról letépett díszpapírból a teljes Földet kétszer be…..
 Ahogy vénül a macska - most már 8 hetes! - úgy válik egyre átlagosabbá amiket csinál. Ezen a héten például táncolni tanult, a ninja és karate skilljeit fejlesztette és nagyobbat ugrik mint Pókember.  Táncolni minden macska tud, csak tudni kell előhívni a képességet…..
Szemtanú a gyerekek lelketlen lehúzásának tartja a Kutyatanya nevű, virtuálisállat-nevelgetős közösségi oldalt. Mások szerint ez egy szokásos üzleti modell, minek moralizálni a gyerektémán. Az oldal lényege, hogy elindulunk egy 1 napos kölyökkel, akit etetnünk, itatnunk és…..
  Nemrég ismerős anyuka állított meg kérdéseivel: ”azt mondd meg, miért nem játszik önállóan 4 éves Csenge lányom otthon? Képtelen magát lekötni, mikor haza jövünk az oviból! Pedig tele van a szobája játékkal. Mégis engem nyaggat, hogy játsszam vele! Vagy nem…..