Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péter Krasznai

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus az Udinese elleni mérkőzéssel zárta az előző szezont, s most ismét ez az együttes lesz az ellenfél az új szezon nyitó fordulójában.  Massimiliano Allegri keretében természetesen ott lesz a nyáron Torinóba igazoló Timothy Weah, valamint a kölcsönből visszatérő Weston McKennie is, s a…..
A Juventus a bajnokságban nem hangolt a legmegfelelőbben a csütörtöki lisszaboni meccsre, hiszen a Sassuolo ellen 1-0-ra kikapott Massimiliano Allegri csapata, ám remélhetőleg nem fáradtak el túlságosan a srácok, így pedig a Sporting ellen kihozhatják magukból a maximumot. A Juventusnál keretbe…..
Péter Krasznai 2023.04.20 21:31:37
@Apuleius: de hangot miért nem lehet állítani?
A Juventus 1:1-es hazai döntetlennel kezdte a Nantes elleni párharcot az Európa-liga rájátszásában, így ma este idegenben kell kiharcolnia a továbbjutást. Mivel a sorozatban már nincs kiemelt szerepe az idegenben szerzett góloknak, így a zebramezeseknek mindenképpen győzniük kell, ha nem akarják a…..
Péter Krasznai 2023.02.23 18:56:52
Péter Krasznai 2023.02.23 19:01:17
@insieme: köszi
Péter Krasznai 2023.02.23 19:08:14
@Mark Szabo: köszi
A legfrissebb sajtóértesülések szerint a Chelsea tárgyalásokat folytat a Juventussal Matthijs de Ligt ügyében, s első lépésben 40 millió eurót, valamint Timo Werner játékjogát ajánlották fel a torinóiaknak a holland védőért cserébe. Megakadtak az egyeztetések de Ligt új szerződésének ügyében,…..
A mai napon új szakasz kezdődik Paulo Dybala elhúzódó szerződéshosszabbítása kapcsán, mivel ma ül le tárgyalni Jorge Antun és a Juventus vezetősége. Paulo Dybala szerződése nyáron lejár, és bár a játékos képes meccsek eldöntésére, a Juventusnak mindeddig nem sikerült a maradását biztosítania, s…..
Péter Krasznai 2022.03.21 15:01:55
Álvaro Morata három lesgólt is szerzett a Barcelona elleni 0-2 alkalmával, ám ezen kívül nem sokat tudott felmutatni az Öreg Hölgy, amelynek a kapuját hősiesen védte Wojciech Szczęsny a katalán rohamokkal szemben. „Tudtuk, hogy nehéz meccs lesz olyan csapattal szemben, amelyik jó futballt játszik,…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Péter Krasznai 2019.03.05 21:22:09
A hírek szerint a Juventus balhátvédje, Alex Sandro egyre közelebb áll ahhoz, hogy elhagyja a torinói bajnokcsapatot, s akár már januárban úgy dönthetnek a felek, hogy a játékos távozzon Torinóból. A brazil játékos eligazolása már a nyári mercato alatt is többször szóba…..
A Juventus magabiztos teljesítményt nyújtva, 3:0-ás hazai győzelemmel kezdte a bajnoki szezont, s a második fordulóban a Genoa vendégeként kell megszereznie a három pontot, amely újabb lépést jelent a zsinórban hetedik scuidetto felé. A zebramezesek keretének legfőbb hiányzója a…..
A futball világában olykor egyes események képesek láncreakciót kiváltani, így például amennyiben a PSG őrült áron megszerezné Neymart, az minden bizonnyal komoly lépésre késztetné a Barcelonát (és talán az UEFA hivatalnokait is), hiszen mindenképpen pótolni kellene a brazil játékost, a helyettes…..
Keita Baldé jövője a fővárosi csapatnál rendkívül kérdéses, bár az AC Milan elvileg pár hete megegyezett a klubbal a szenegáli futballista ügyében. A rossonero csapat vitte volna a középpályást és Lucas Bigliát, azonban végül a szenegáli futballista nemet mondott az ügyletre, nem csatlakozott…..
Péter Krasznai 2017.07.02 13:00:09
Az angol sajtó jelentései szerint Manchester City még mindig a Juventusból kíván csemegézni, ezúttal pedig Alex Sandro áll a pletykák középpontjában, akiért a szigetországi csapat akár 50 millió fontot is hajlandó lenne kifizetni. A harminckilenc mérkőzésen szerephez jutó huszonhat éves balhátvéd…..
Péter Krasznai 2017.05.07 14:27:35
A Juventus továbbra is mind a három fronton versenyben maradt, s a hétközi Bajnokok Ligája-továbbjutást követően most az olasz bajnokságban kell folytatnia a menetelést a zsinórban megnyert hatodik cím felé, hat fordulóval a vége előtt a tabellán megőrizve a nyolc pont előnyt. A harminckettedik…..
Juventus FC blog Mercato 2016.05.02 21:41:00
2018.08.02. HIVATALOS: Ideiglenesen az AC Milan tulajdonába kerül Gonzalo Gerardo Higuaín játékjoga 18 millió euró fejében, A megállapodás értelmében az A.C. Milan S.p.A. jogot szerez a futballista játékjogának a végleges megszerzésére a 2018/2019-es szezon végén 36 millió euróért. HIVATALOS: A…..
A Juventus tulajdonában álló, a szezont a spanyol első osztályban szereplő Elche csapatánál töltő Richmond Boakye az Africanfootball.com munkatárásnak nyilatkozott, s az interjú során kitért a jövőjével kapcsolatos kérdésekre is. "Maradni akarok, s meg akarok harcolni a…..