Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lilaoo

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felmerültek bennem bizonyos kérdések a mai nap után. Meddig bírja még egy olyan kapcsolat, melyben az egyik fél betegesen ragaszkodó, féltékeny, őrülten szerelmes típus, míg a másik fél-ki szintén szerelmes- szabadságra, barátokra, kikapcsolódásra is vágyik a családi, szerelmi…..
Voltunk csípőszűrőn Veszprémben, a doktornéni egy bűbáj, manónál ráncasszimmetriát állapított meg. Ahogy utánanéztem, arra jutottam, hogy kinövi és a doki is csak a tornát javasolta egyelőre. Úgyis megyünk majd UH-ra és a lelettel visszamegyünk az ortopédiára.Továbbra…..
szeretem az ilyen napokat. ha jó kedvem van, gyorsabban is végzek ez miatt a házimunkával, ezeken a "jó kedvű napjaim"on még a fiam is olyan mint egy kisangyal. :D igazából oka nincs, egyszerűen csak jó kedvem van, vidám vagyok. ha mégis kéne okot keresnem, a fiam lenne az.…..
utálom az egyenlőtlenséget...
Pici Szerelmem első születésnapja itthon:és a születésnapja folytatása a Mamájánál :) február 21.ét próbáltam tökéletessé tenni Kisfiam számára :) remélem sikerült. mindenesetre jól érezte magát, az biztos. *o*..
"van, hogy édes, de legtöbbször keserű az élet, mert méreg.."az elmúlt 6 hónapban a keserűség ami uralja az életemet. vannak persze jobb napok is, de ezek olyan elenyésző mennyiségben, hogy szinte nem is számítanak. annyi minden jár a fejemben, annyi kérdés, annyi ki nem…..
ez a hónap eddig nem mondható valami unalmasnak. voltunk egy párszor kaposváron, sokat mc donald'soztunk, beszívta a gép a bankkártyám, párom is rájött, hogy mamája gyűlöl minket, fűrészt vettünk, telefont eladtunk-vettünk másikat, megint széttört a telefonom kijelzője, de…..
ugyanaz minden nap. főzés, mosás, mosogatás, takarítás, teregetés, gyerek stb. a mai nap mégis más mint a többi. Józsika, a kisfiam, eddig csak álldogállt, néha kapaszkodva, néha kapaszkodás nélkül. megy ő ide oda, mint a villám, vagy mászva, vagy kapaszkodással. de ma, olyan…..
hogy lehet, hogy egy személy ennyire tönkre tudja tenni két ember életét? a jelenléte nélkül? a múlttal?..
http://bit.ly/1fka6nq Megkérem minden kedves olvasómat (ha van olyan egyáltalán..), hogy menjen rá erre a fentebb található linkre, likeolja a megjelenő szállás.hu facebook oldalt, aztán szavazzon az én kis életem szerelmére, Szigeti Józsefre :) megköszönném, sokat számítanak a…..
elegem van a sok veszekedésből, az utálkozásból, a haragból, átverésből (.......) utálom az életem...
meglehetősen megnehezíti az ember életét az, ha olyan emberek élnek a közvetlen közelében akiket nem kedvel. és még pár olyan ember, akiket kedvel, de azok a kedvelt személyek gyakran kétszínűek, pletykásak. nos, elég rossz ez azért, hogy nem ártottam senkinek, mégis utálva, és…..
minden ilyen napon, mikor párom reggel 6 órától este 18:00 óráig dolgozik, és én kettesben vagyok a kisfiammal itthon, akarva akaratlanul a múlton rágódok. mi volt akkor jobb, mi most a jobb, de akármi is jut eszembe, a vègén mindig ugyanannál a gondolatnál kötök ki:…..
nos, ismét elérkezett ez a pillanat. mint olyan sokszor, most is a blogolon kötöttem ki. valahogy mindig itt lyukadok ki :) . előző blogom nem töröltem ki, sok emlék van benne, amit nem szerettem volna, ha elvész, tehát csak "elbújtattam a világ elől" , az irományaim mégis…..