Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scooby 80

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár egy kommentben már ugyanezt leírtam az "És még mindig szakadnak..." alá, melynek kommentfolyamát az "új kollégáknak" mindenképp ajánlom elolvasni, azt gondolom, érdemes egy külön posztot írni a jótanácsokról, a gyors gyógyulás érdekében. Ez kizárólag a saját…..
(Bár a blogot már rég nem írtam, a téma örökérvényűnek tűnik. Sok megkeresést, kommentet kapok új áldozatoktól, akik átestek azon amin én is. Azt gondoltam mégiscsak érdemes folytatni és leírni 1-2 jótanácsot a felépülőknek...) Szóval elszakadta az achillesed... először…..
Scooby 80 2014.05.23 17:43:47
@charlie-firpo: Ìgèrem rèszletesen leìrok mindent.Az èrdekessèg kedvèèrt mindez Angliàban törtènik velem, ìgy legalàbb lesz külföldi sztori is :)
Remèljük a legjobbakat s köszi mègegyszer a tanàcsot.
Scooby 80 2014.05.24 11:26:07
@charlie-firpo: üdv
Holnap meg is mûtenek, a doki azt mondta hogy valòszìnû beszakadt a màr fèlig gyògyult szalag ès javasolja a "varràst" a teljes felèpülès èrdekèben.
Szòval kaptam egy szèp kis àgyat itt a kòrhàzban s holnap màr meg is leszünk.
Sajna kezdhetem elöröl a közel 4 hònapos , gipsz, fiziò...turnèt amin màr egyszer ugye tùl voltam a rèszleges szakadàs utàn, de hàt ez van.
Szèp napot.
Üdv
Scooby 80 2014.05.29 17:47:22
Hello mindenkinek.
Megvolt a mûtèt, ugyan kicsit körülmènyesre sikeredett, de hàt a külföldi kòrhàz sem sokban kûlönbözik az otthonitòl.Szombatra behìvtak, hogy vasàrnap reggel mûtenek, majd kiraktak este 8kor hogy mègsem,mert sok a sûrgôssègi eset.Vasàrnap èjfèl elött 10 perccel hìvott a doki h holnap reggel 7 re menjek vissza.Ìgy is volt, csak arròl nem esett szò hogy csak du.4 körül fognak megmûteni.Persze ne egyek màr elötte hajnali 3tòl s a folyadèkot is ha csak muszàj, vìz formàjàban.Na mindegy, az èhhalàl küszöbèn, rommàstresszelt àllapotban vègülis megcsinàltàk a melòt.Miutàn magamhoz tèrtem kb este fèl 7kor azt sem tudtam hol vagyok.Elèg kellemetlen màsfèl òra volt mire kiment az altatò ès a fàjdalomcsillapìtò kombò a szervezetemböl, remegtem mint valami drogos.
Innentöl màr sètagalopp, gondoltam.
Az èjszakàt bent töltöttem a kòrhàzban, vègülis jò sorom volt.Csini, kedves növèrkèk ugràltak körül s akkor elöször kezdtem jòl èrezni magam.
Persze fàjt a làb de elhanyagolhatòan.
Na mire kezdtem volna megszokni a jò vilàgot, ki is hajìtottak, ìgy du.n 3kor màr hùztam is haza.
Varratszedès 2 hèt mùlva.
Gipsz jön majd viszont màr csak 7hètre.
Ugye a doki azt mondta h a mûtèt utàn összesen 9 hèt gipszjakab aztàn kezdjük a fiziòt.Most egy olyan ideiglenes sìnszerû kötès van rajta, picit a sebnèl àtvèrzett de azt mondtàk a vezèrek a kòrhàzban h ez normàlis.
No nagyjàbòl ennyi.
Mindenkinek gyors gyògyulàst aki hasonlò "csizmàban" jàr (t).
Ûdv :)