Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Defected House

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szabad elfelednünk, hogy az auschwitzi megsemmisítő táborba is vezetett út. Magyarország Országgyűlése, 1938. május 29-én szégyenletes döntést hozott, ez volt az I. zsidótörvény. Az első zsidótörvény, az 1938. évi XV. törvénycikk, amelyik „A társadalmi és…..
Izraeli katonanők, avagy bátraké a mennyország Shani Boianjiu, "Bátraké a mennyország" c. könyve nyomán - te - Könnygázzal teli sátorban vallatják őket, olyan kényes kérdésekre kell azonnal felelniük, ami még normál körülmények között sem egyszerű feladat. A vér…..
Defected House 2014.05.23 09:53:05
@madarasi.abel: Milyen katonának te másik szerencsétlen idióta fasz.
Gyilkosok! Te idióta érted G Y I L K O S O K ! Még a saját moslék cnn- etek is annak nevezi. Mert másnak nem lehet azt, ha egy katona hátbalő egy ártatlan civil tizenévest.

edition.cnn.com/video/data/2.0/video/world/2014/05/22/pkg-watson-4a-west-bank-teens-shot.cnn.html
Defected House 2014.05.23 10:18:13
@tommybravo: Én nem akarlak megtéríteni benneteket, mert azt mindenkinek a saját lelkiismeretén múllik, hogy melyik oldalra áll, de ezt az állandó sajnáltató propagandát nem bírom elviselni, amit folyamatosan nyomatnak az ember pofájába. Még két dolog aztán tényleg befejezem. 1," Felrobban melletted az autó" mondod. Ha az én családomat megölik, akkor hidd el én is a derekamra tekernem azt a pár kilo c4-et. 2, De te ezt majd a saját bőrödön is megfogod majd tapasztalni, csak új gazdáid telepedjenek be majd Judapestre. Olyan Izraeli katonai ellenőrző pontokkal fogsz majd találkozni, mint a ház! Majd akkor jussak eszedbe, h mit beszéltem. Üdv,dh