Regisztráció Blogot indítok
Adatok
33seahawk33

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Gazdagék: Arcukról az üres nagyképűségen kívül semmi más nem olvasható le. Öröm meg végképp nem. Unottan csúsztatgatják a bőröndjeiket tovább, ahogy halad a sor a reptéren. Mintha nem nyaralni mennének. A gyerekek is kibaszott büszkék valamire. A fiú márkahalmozást hajt végre, amikor felöltözik.…..
Megrögzött DVD-gyűjtő sorstársaim nyálelválasztása minden bizonnyal elindul az alábbi hírre: az HBO összepakol egy exkluzív Maffiózók-díszdobozt, amiben olyan extrákat is előkaparnak a padlásról, amikről eddig álmodni sem mertünk, mindezt egy pár kegytárggyal kiegészítve…..
Szeretném elétek tárni a tényt: ha egy csajnak nagy mellei vannak, akkor valószínűbb, hogy szereti a labdarúgást. Ez csupán egy ízelítő. Ha az elméletnek komolyabb figyelmet szeretnél szentelni, légy szíves látogasd meg Mr. Conservative…..
33seahawk33 2014.07.06 16:52:15
Napjainkban a Karib-tenger legfontosabb turisztikai attrakciói, sok évszázaddal ezelőtt azonban a maják kegyetlen vallási szertartásainak helyszínei voltak a cenoték. Ik Kil cenote, közel a Világörökség részét képező Chichén Itzá romvároshoz   A majákról köztudott,…..
33seahawk33 2014.06.01 17:36:18
Én is elrepültem Milánóba 3 ezer pénzért, gyakran ennyi a jegy - állítják sokan, mások meg azt látták a saját szemükkel, hogy kamu az összes akció, a fapados csak akkor olcsó, ha nagyon nem megy neki a bolt. Vannak ezeknél még sokkal extrémebb vélemények is, de a vicc az, hogy…..