Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paszternak

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy azt sejteni lehetett, a szólásszabadság melletti tüntetés kapcsán elkezdődött a számháború a médiában, sőt, a szervezők és a rendőrök is mást mondanak. Lássuk a tippeket: A szervezők becslése szerint legkevesebb ötvenezren voltak. Az MTI tudósítóinak…..
A Homár sajnos nem elég járatos ilyen körökben, de a kommentelők között biztos lesz, aki tud segíteni T-Mobile Stick telepítésében, ha kiderül, milyen Linuxot használ naiv ügyfél:Tegnap vásárolt gyermekem anyja egyik barátnőnkkel egy "Mobile Broadband Stick V" nevű…..
Rendhagyó módon ért véget az őszi Critical Mass. A több ezres demonstráció csúcspontja ugyanis nem a szokásos bringaemelés volt, hanem egy politikai kerekasztal beszélgetés az esemény végpontjánál, a Gödörben. A szervezők a biciklis fejlesztésekkel kapcsolatban rendeztek vitát…..
paszternak 2010.09.23 08:55:16
@belakis: igen: hangjelző berendezés, amely csak csengő lehet.

116. § (1) A kerékpárt fel kell szerelni
a) könnyen kezelhető, megbízható kormányberendezéssel,
b) két, egymástól függetlenül működtethető fékszerkezettel, melyek közül az egyik az első, a másik a hátsó kerékre hat,
c) hangjelző berendezéssel, amely csak csengő lehet,
d) egy előre fehér, vagy kadmiumsárga fényt adó lámpával,
e) egy hátra piros fényt adó, sötétben, tiszta időben legalább 150 méter távolságról látható helyzetjelző lámpával,
f) hátul egy vagy két, szimmetrikusan elhelyezett, nem háromszög alakú, piros színű fényvisszaverővel,
g) legalább az első keréken legalább 1 db borostyánsárga színű, mindkét oldal felé hatásos oldalsó fényvisszaverővel (küllőprizmával).

Forrás: plasma.szfki.kfki.hu/~csillag/kerekpar_kresz/Kohem_6_1990_bicikli.rtf
Szaracénnak sikerült olyan új övezeteket találnia, ahol nem lehet az EME-egyenlegével fizetni a mobilparkolást: A parkolási kellemetlenségek elkerülésére én már évek óta az EME Zrt. ügyfeleként mobiltelefonnal parkolok. A 2006-os önkormányzati választások után az utolsó…..
Ha húsvét, akkor Doctor Who! (És persze Ashes to Ashes, de ez most nem érdekes.)Na milyen lett? Szerintem:Ami jó:A legjobb dolog az, hogy az új doktor az kurvajó. Matt Smith egyáltalán nem rosszabb, mint David Tennant. Ok, nem lehet egyszerűen összehasonlítani őket, nem egy tengelyen…..
paszternak 2010.04.07 08:19:24
Hadd ne írjam le újból az egészet:
psztrnk.net/debutalt-az-uj-doktor/

@sztahanov: egészen pontosan nem mesélt róla, hanem képregényeket gyártott ("The Riggidy Doctor").

A Bad Wolfban az tetszett, hogy olyannyira long season arch volt, hogy tulajdonképpen two-seasons arch. :) Rose a "Bad Wolf Bay"-ben búcsúzik a S02 végén...
Hogyan lehet egy iPoddal hat fülhallgatóba szórni a zenét? A Belkin új kütyüje, a RockStar feloldja ezt az ősi dilemmát. Bár azt nem pontosan értem, hogy aki zenét akar megosztani másokkal, az miért nem a jól bevált hangszóró nevű eszközzel próbálkozik, de azért biztos van…..