Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pg554

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bárkinek, aki felül szeretné múlni a Bentley Bentayga Mullinert, alaposan fel kell kötnie majd a fehérneműt, mert a gyár minden túlzás nélkül korszakosat alkotott. Az alábbiakban kalapot veszünk le, lengetünk és fejet hajtunk...
pg554 2017.03.07 09:43:39
@bontottcsirke: akkor nem olvashatod túl szorgosan ezt a blogot. Az említett órák nem éppen igénytelenek, de ha már dobálózunk a dolgokkal, az ájfón a fasor végén sincs újgazdagéknál. De ez miért igénytelenség egyébként?
pg554 2017.03.07 10:31:39
@bontottcsirke: köszi a választ :). Nekem azért még bejön a Breitling nagyon. De sajnos nem vagyok újgazdag :)
Ráadásul nem is annyira drága a lassan 30 éves Cadillac, amiből összesen két darab készült 1988-ban, és ami több filmben is szerepelt. Ráadásul nincs is agyonhajtva...
52 megapixel, 5x-ös zoom, élesség utólag, DSLR minőség, telefon méretben? Ez a Light L16...
pg554 2016.12.09 15:15:40
@pg554: na jó nem szenyázok mert ettől még érdekes, csak egyből ez ugrott be. Egyébként most az előrendelőknek gyártják a kamerákat, akik most szeretnének azok feliratkozhatnak az e-mailes értesítőre, hogy mikor lehet újból rendelni.
light.co/camera
Átlagosan egy autós 5-7 percet tölt tankolással, amiben persze még nincs benne az az idő, amit az oda- és visszaúttal tölt el, ha nem menet közben áll meg. A magunk részéről eszünkbe nem jutott volna, hogy reális igény lehet ennek a kihagyására, de egy induló vállalkozás híre…..
Gyerekként ki ne álmodozott volna arról, hogy mint Elliott az E.T.-ben, felpattanunk a bringára és felemelkedünk vele a levegőbe? Nos, aki igen, az most örülhet, hiszen valóra vált az álom: itt a repülő bicikli! Ráadásul még aranyos földönkívüli sem kell ahhoz, hogy a bringa…..