Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cyclon

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt is megértük... nem kell többet kézzel tölteni a vízumigénylő lapokat, hiszen 2012. június 28-tól a követség csak online kitöltött űrlapon fogadja el a vízumigénylést. Igaz, eddig is volt lehetőség online űrlaptöltésre, de ha az ember nem akarta a bugyija színét is…..
Sokak számára Orfű általában kimerül az első két tóban, ahol nyaralók többsége és a strandok is vannak. Persze, nyáron ez valamennyire érthető. Teljesen más élményt nyújt azonban az orfűi tórendszer másik két tagja, a Hermann Ottó-tó és a Kovácsszénájai-tó. Minthogy…..
In & out of the comfort zone Tavasz 2012.04.08 20:52:00
..
Végre a MÁV is felveszi a fonalat és igyekszik megcélozni a bringás kirándulókat. 2012. március 1-től már kapható az úgy nevezett kerékpáros túrajegyet. Aki a Balaton, Fertő-tó vagy Tisza-tó környékén akar kerekezni nem kell mást tennie, mint megvenni egy kiegészítő…..
Nos, nem is olyan rég még én is alapvetően a nyári időszakra koncentráltam a nyaralásokat, utazásokat. de aztán néhány kivételes kirándulás kizökkentett ebből és most már, ha tehetem, essen eső, fújjon szél, megyek. Megyünk. Mióta 14 éves koromban a gimnáziumi busszal…..