Regisztráció Blogot indítok
Adatok
9900jani

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Negyvenéves kor felett sok férfi küszködik vizelet-ürítési nehézségekkel: a vizelet gyengén, vékony sugárban ürül, és a végén csöpögve áll el. Bosszantó módon a természet az éj­szaka közepén is szólít, fél­beszakítva az alvást. Az ok általában jóindulatú…..
9900jani 2014.06.30 15:02:21
A prosztatagyulladás megelőzéséről és alternatív gyógymódokról hasznos információ itt:
herbcaps.com/hu_HU/webshop/content/27/prosztatagyulladas-prosztatitisz-prostatitis

<a title="prosztatagyulladás" href="http://herbcaps.com/hu_HU/webshop/content/27/prosztatagyulladas-prosztatitisz-prostatitis" target="_blank"><span>PROSZTATAGYULLADÁS</span></a>
A prosztatagyulladás kezeléseAntibiotikumok használata Baktériumok okozta akut és krónikus prosztatagyulladás esetén leggyakrabban antibiotikumokat írnak fel az urológusok. A prosztatagyulladással kezelt betegeknél csak 5-10%-ban mutatható ki a baktériumok jelenléte, ennek ellenére…..
A prosztatagyulladás típusai, osztályozásuk.A prosztata gyulladását többféleképpen lehet osztályozni megjelenés, tünetek, leletek alapján. Leggyakrabban az alábbi osztályozást használják (tradicionális felosztás), mely felosztást a tünetek és egyszerű vizsgálati leletek…..
A prosztatagyulladás okai Baktériumok, mint közvetett kórokozók A prosztatagyulladás okozója lehet kórokozó, baktérium. Ilyenkor bakteriális prosztatagyulladásról beszélünk. Számos baktérium okozhat prosztatagyulladást. A gyulladást valójában ezen kórokozók elszapordása…..
A PROSZTATAGYULLADÁS TÜNETEIA prosztatagyulladás elég széles tünetegyüttessel rendelkezik. - gyakori vizelési inger, mely kezdetben ritkábban majd egyre sűrűbben akár 2-5 percenként jelentkezik- vizeléskor csípő, égető érzés- nehéz vékony sugarú fájdalmas vizelés- vizelés…..
 Elterjedt gyakorlat szerint az urológusok azt tanácsolják, hogy a prosztatagyulladás elkerülése érdekében nem szabad egyáltalán alkoholt fogyasztani. Azóta már bebizonyosodott, hogy ez egyáltalán nem igaz. Ugyanis az alkoholt egyáltalán nem fogyasztók körében is gyakoriak a…..
A prosztatagyulladás felismerhető tüneteiA tünetek az esetek nagy számában bizonytalan jellegűek, pontos helyük nehezen, vagy alig meghatározható. Viszont, ami szinte minden pácienst érint, így a prosztatagyulladás leggyakoribb tünete a gyakori vizelési inger, mely…..
Prosztata Bevezetés 2007.08.06 12:33:00
Sok férfit kínoz a krónikus prosztatagyulladás. Közülük sokan nem is tudják, hogy ilyen betegség kínozza őket. Én is 4 év után jöttem rá, hogy miért is vannak kellemetlen ézeteim az alhasi környéken. A félimpotens állapotról és a gyatra orgazmusokról nem is beszélve. Az…..
Prosztata Még mindig C-vitamin 2007.08.16 14:49:24
Ha figyelmesen olvassátok a blogot, akkor láthatjátok, hogy a C-vitamin esetében kizárólag grammok-ról beszélek és nem milligrammokról!Mivel C-vitamin dobozán azt írják, hogy 1g kb. fél teáskanálnyi, így ránézésre belenyúltam egy púpozott teáskanálnyival és így jött ki a…..
Sokan közületek, prosztatagyulladásra antibiotikumot szedtek (szedtetek). Valószínüleg nem használt azért is olvassátok ezt a blogot.Az ilyen hosszú időn át szedett antibiotikum rendesen kicsinálja a bélflórát.Felmerül a kérdés, hogy na és akkor mi van?Hát az van, hogy az…..
9900jani 2014.05.21 19:46:10
MOst megoszton a tapasztalataimat, hogy segítségére legyek sorstársaimnak.
Úgy 28 éves koromban volt az első prosztata gyulladásom. Nem kívánom senkinek. Úgy indult, hogy bementem a Pólus Center WC-jébe és akkor éreztem, hogy csíp a vizeletem, kicsit diszkonform érzésem is volt. Vettem gyorsan egy fél liter vizet és megittam. Aztán tovább mentem a munkahelyemre dolgozni. Na ott már mikor elmentem WC-re már a vizelés végén láttam, hogy vér cseppent. Beültem a kocsiba és elindultam a kórházba, ekkor már olyan volt a vizelési ingerem, hogy szinte percenként meg kellett állnom, de nem jött semmi vizelet. A végén a Tahitótfalunál lévő rév WC-jébe könnyítettem magamon, de itt már olyan erős volta fájdalom, hogy szinte ordítottam és csak vércseppek jöttek. Ez a nagy fájdalom után mintha megkönnyebbülés jött volna, beértem a váci kórházba. Na ott nem volt semmi várni kellett vagy 3 órát. Jobb, ha be se mentem volna. Mire sorra kerültem az orvos megkérdezte, hogy miért nem sürgőségire vettek fel? Vizeletminta, végbélvizsgálat minden volt. Kiderült hogy súlyos prosztata gyulladásom volt, de az orvos semmit nem írt fel, hanem tovább küldött az illetékes kórházba. A tünetek másnapra elmúltak maguktól.
Megkérdeztem az orvost, hogy mitől lehet? Erre nem tudott konkrét választ mondani. Megkérdeztem hogyan kerülhetem el? Erre se tudott válaszolni.
Na idő közben volt még egy pár prosztatagyulladásom és megjártam legalább 3 különböző kórházat, és legalább 5 urológust. De egyik se tudott konkrét módszert javasolni. A legutóbbi esetben felírtak cifran-t, ami nem segített, aztán jött a következő amire nem emlékszem , aztán a végén a levoxa, 6 hónapig szedtem antibiotikumot! Ezt tudja a magyar orvostársadalom! Ezt követően a gyomrom tönkrement teljes mértékben!
Olyan súlyos gyomorproblémákkal küszködtem, hogy vissza kellett mennem belgyógyászatra!
Ezt követte a gyomor és végbél tükrözés. Nem folytatom tovább ....
A MEGOLDÁS ami szerintem mindenkit érdekel. Sokat szenvedtem és nem akarom, hogy mások is végig járják ezt az utat.
1.) A prosztata gyulladást nem a fűszeres ételek és az alkohol okozza én már csak tudom! Mivel életemben max 1 liter alkoholt ittam és fűszeres ételektől is világ életemben tartózkodtam mégis gyakran szinte évente előjött!!
Ezt saját tapasztalatból mondom. Mindenki ehet nyugodtan fűszeres ételeket és ihat bort, pálinkát attól biztos nem lesz prosztata gyulladása ez 100%.
2.) A VÍZ! Ez sokat jelent!!! Azt észrevettem, mikor előjöttek  a gyulladásaim kevés vizet ittam!!! Fontos, hogy sok vizet igyunk és tisztítsuk a hólyagot ez nagyon fontos! VIZ, viz viz!!! Talán ez segít kb 70%-ban!! Mindig folyamatosan egy nap elosztva legalább 2 liter folyadék, de a több az jobb.
3.) Az antibiotikumok segítséget nyújtottak, de tönkre vágták a gyomromat. Nem javaslom senkinek se, csak a legvégső esetben!
4.) Megelőzés! Eddig szinte minden évben előjött tavasz környékén és azt mondták hogy ez felfázás. Hát nem hiszem, mivel ahogy én fel vagyok öltözve és ahogy vigyázok magamra kétlem!! A megoldásra akkor jöttem rá mikor kipróbáltam különböző gyógynövényeket. NA ez segített, segített abban, hogy ne legyen többé prosztatagyulladásom.  Ezekre a dolgokra tapasztalati úton jöttem rá igazán értékes információra itt bukkantam rá: http://herbcaps.com/hu_HU/webshop/content/41/prosztata 
itt mindenki elolvashatja a prosztatával kapcsolatos összes információt.