Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsisofőr

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 66 éves szerb nyugdíjasnak az árvíz miatt kellett elhagynia az otthonát, mindene elúszott. Bécsbe igyekezett a fiához, de a magyar határon leszállították a buszról, mert nem volt nála elég készpénz, hogy belépjen az unió területére. A férfi három órát töltött még…..
kicsisofőr 2014.05.20 13:16:30
Részvétem a családnak.
Erre csak annyit tudok mondani hogy nem csodálkozom a viselkedésükön,mivel hetente járok át kamion sofőr lévén,és hát ami megy az kész katasztrófa,ha némelyik más nyelvet beszélő ember értené azt amit magyaráznak a vámosok ott a kamionos átlépőn akkor rágalmazásért,és szitkozódásért szerintem sok sok vámosnak le kellene tenni az egyenruhát nem beszélve a TRADICIÓKÉNT emlitett összegekről,de sajna amig a Pesti vezetőség is lát ebből az összegből bizonyos százalékot addig mind abból hogy ez komolyabb megtorlást vonjon,nem lesz semmi.Hamarabb tudják a 6áron hogy kontroll jön mint hogy megindulnának Pestről.
Nem beszélve arról hogy egy 2 órás határlépés 4-5 óra alatt tudható le,mivel igen csak gyenge tempóban kezelik a papirjainkat,arra hivatkozva,hogy nincsenek elegen,holott csak dolgozniuk kellene,de állitásuk szerint ezt azért csinálják igy mert leépitésekkel fenyegetik őket.
Sajnálatos módon eme próblémára semki sem figyel fel és sosem készül rejtett kamerás felvétel,mert akkor lehet pár vámosnak megszünne a munka viszonya,mind ez mellett csak hogy nem ez van mondva:
"-Péz vagy korong!"
Mi viszont kénytelenek vagyunk adni egy egy összeget,mivel nem akarunk gondot,meg plussz órákat tölteni ez miatt még a határon.

Ezekből kiindulva amik itt történnek eltudom képzelni milyen lehet a személyi átlépőn,mivel ott is azok a vámosok dolgoznak akik minket szoktak beengedni az Unióba.
az lenne a legszebb ha az emlitett Bácsi fia,az Ausztriai hatóságokhoz fordulna vagy valaki magasabb illetékes szervhez,mivel senki nem harapja meg azt a kezet ahonnan csurran csöppen.

tisztelettel egy aktiv sofőr