Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dittke

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kolontár határában levő egyik zagytároló gátszakadása következtében négy ember meghalt és több mint száz ember megsérült, égési sérüléseket szenvedtek a rájuk zúduló lúg következtében. A tragédia borzalmas, az emberek nagy része nem tud és nem is kíván…..
A Nagy család élete Tavasz ? 2010.02.21 21:38:00
Vasárnap: Itt a tavasz! : Nagyék kivonultak a kertbe! :D De tényleg: Annyira szépséges, napsütéses idő volt ma, csak úgy hívogatott a kert. Reggel gyorsan elintéztük a benti takarítást, majd kiszabadultunk. Nekiálltunk a málnát felkarózni vagy mi... Majd a kis kerítést…..
Mivel annyira tetszett mindenkinek Piszke, a foltos macska története, Viki volt oly kedves (mondhatni cuki), hogy írt nekünk, illetve a kedves olvasóinknak egy újabb cukinaplót. Ebben a részben Csíkos történetét ismerhetjük meg, bajuszpörköléstől az egerészésig. "Nem…..
Javítja az országimázst a magyar vizsla Chicágóban. Bár az összamerikai kutyanépszerűségi-listán a magyar vizsla csak a 44. helyen szerepel, Chicagóban annyira sokan szeretik, hogy belefér a top10-be, írja a Chicago Sun Times. A vizsla a Shih-tzu-val osztja meg a tizedik helyet, az…..
Valójában persze semmilyen hatása nem lehet a dolgok folyására, de azért arra kérjük, szavazzon, és mi megígérjük, az eredményt egy javaslat kíséretében el fogjuk küldeni a Fehér Ház sajtóosztályára.A Magyar Távirati Iroda híréből arról értesültünk, a képeken látható…..
Coco papagáj nagyon szereti Lucky cicát, ezért minden nap körbevakargatja kis barátját...
A berlini állatkert szupersztárja Knut felnőtt (itt meg lehet nézni, milyen volt kicsinek és milyen most), de sebaj, itt az utánpótlás. A nürnbergi állatkertben január elején ugyanis megszületett az a nőstény jegesmedvebocs, akit egyelőre Knutschi-nak (magyarul Knutka) becéznek. A…..