Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Protondzsúz (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Világpolitika Szubjektív Trianon 2014.06.03 15:12:46
Magyargyűlölet a palotában?   Egy „turáni törzs”, akiket semmi más nem motivált, csak a kisebbségek szolgasorsba döntése..? Érdekes, de annál meghökkentőbb idézetekkel, illetve a közvélemény előtt kevésbé ismert összefüggések feltárásával próbáljuk érzékeltetni…..
Protondzsúz (törölt) 2014.06.04 14:27:10
@vezér01: szerinted azzal, hogy a történelmi Magyarország területeinek jelentős része a szomszéd államokhoz került az a cél valósult meg, hogy a létrehozandó zsidó állam számára Galíciát és Magyarországot megszerezzék? Kik? A románok, szerbek, szlovákok stb. szerinted titokban zsidók? Látsz te ma Galícia területén vagy a Magyarországtól elcsatolt részeken virágzó zsidó államot? Nemhogy zsidót, de még virágzót se látni. A hülyeségek kritikátlan tolása helyett nem ártana előbb gondolkodni.
A poszthoz pedig gratulálok és köszönet érte.
Atzél Mária írása Van az úgy, hogy az ember nem választ: megtörténnek vele dolgok. Engem nem érdekelt, mit él át egy olyan ember, aki rádöbben arra, hogy azonos nemű emberbe szeretett bele. De kétszer is akaratlan tanúja lettem. Két, teljesen átlagos emberről van szó.…..
Protondzsúz (törölt) 2014.05.30 09:10:58
@kaleidoscope: Az általad idézett elv "gyűlöld a bűnt, szeresd a bűnöst" feltételezi a bűn valóságát. A bűn valósága feltételezi a lelkiismeret jelzésének komolyan vételét. Vagyis, ha a homoszexuális cselekedet bűn, akkor az azt cselekvőnek nem a társadalmi értékítéletekkel van a problémája, hanem a saját lelkiismeretével, még akkor is, ha ezt kivetíti és racionalizálni próbálja. Ebből a szempontból a poszt is elkeni a lényeget, amikor azt írja: "A társadalom a maga precíz, kidekázott ítéletével a saját lelkiismeretükben dolgozott." Nem lehet mindig, mindent a társadalomra kenni (ez egyébként is egy vulgármarxista megközelítés), hanem mindenki a saját lelkiismeretével kell, hogy elszámoljon. Ha a lelkiismeret nem más mint a társadalom ítéletének a leképeződése, akkor helytől és történelmi időszaktól függően nem bűn pl. egyes etnikai, vallási csoportok kiirtása, vagy a pedofília, vagy a munkahelyi lopás sem, hiszen a társadalom többsége ezeket helyesli.
1998-1999, Budapest. 25 éves vagyok És akkor hirtelen egy teljesen új világba kerültem. Eddig nekem a hétvégi kikapcsolódás annyit jelentett, hogy jól berúgunk valami talponállóban, aztán csikidám hajnalig, de Andikával kiállításra kellett járni, művész moziba, meg…..