Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csarlifirpo

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bond-mozik legjei I: A legjobb Bondok és Bond-lányok A Bond-mozik legjei II: Az 5 legdögösebb alapmotívum és az 5 legjobb negatív karakter 23 hivatalos Bond film készült el eddig, ezek között vannak jók, rosszak és közepesek is. Habár nagy általánosságban tartotta a jó szintet…..
Tegnap este lezajlott a Media 2.0 blog első kommunikációs meetupja az Ankertben. Bár a blogunk első ilyen volumenű saját szervezésű rendezvénye volt, a nagy érdeklődés és a sok pozitív visszajelzés megerősített bennünket abban, hogy van igény egy ilyen jellegű eseménysorozatra,…..
csarlifirpo 2014.09.17 15:59:46
A Comedy Central felmérte, melyik sorozatkarakterek idegesítik a magyar nézőt leginkább, na nem a teljes spektrumot megvizsgálva, csak a sitcomok világára koncetrálva. A kérdőívet 3000 válaszadó töltötte ki, és ebből kiderült, hogy Sheldon Coopert, az Agymenők (The Big Bang…..
csarlifirpo 2014.07.25 12:49:39
Alejandro Gonzalez Inarritu, a Bábel, a 21 gramm és a Biutiful rendezője is beszáll a sorozatiparba, és ha egy ilyen függetlenfilmes darling beszáll valamibe, menten csatlakoznak hozzá olyan nevek, akik innentől már nem tartják alantasnak a tévézést. Jó, Ed Helms az Office-ban lett…..
Itt egy rövid teaser az októberben érkező Gothamhez, amiben feltűnik pár gonosz (Pingvin, Rébusz, Macskanő), és valami iszonyatosan jó hangulata van az egésznek. Hogy a hype ne álljon le, a Bleeding Cool értesülései szerint minden epizódban feltűnik majd egy karakter, aki a fiatal…..
Nem elég, hogy nem pártatlanok, közhelyeket pufogtatnak és néha a játékosok neveit sem sikerül megjegyezniük, a vb kommentátorai néha olyan dolgokat is elnéznek, amiket minimális felkészüléssel simán tudni lehetne: például azt, ki a Costa Rica-i elnök mostanában. Menczer Tamás…..
Kirúgták Ómolnár Miklóst, a Story és a Best bulvármagazinok főszerkesztőjét, akit a magyar bulvárújságírás egyik megteremtőjének tartottak. Utódja Szalai Vivien lesz, aki eddig is a Story magazinnál dolgozott, de főleg bulvárkönyveivel, többek között a Stohl Andrásról és…..
Ha van olyan regényfolyam, amiről rengetegen még most, a negyedik tévés évad végén sem tudják elhinni, hogy lehet jól adaptálni, az a Trónok harca. A könyvek nem úgy épülnek fel, ahogy általában megszoktuk, egy-egy fejezet egy karakter szemszögéből meséli el a történetet,…..
csarlifirpo 2014.06.17 16:17:32
@sixx: Nem bántott senki, miért vagy ilyen feszült? Nem rosszindulatból írtam amit írtam. De egyébként valószínűleg többen olvasnák/szeretnék a szövegeidet ( ez pedig több lé a főnökeidnek és neked is), ha nem lenne közönséges. Ha nem érted, nem baj.
Az állásinterjúk már többször előkerültek itt a Stresszblogon, mint korunk megastresszes helyzetei. Nagy a tét, az ember fél, izgul, jó esetben kevés a tapasztalata ilyenekről, nem szokott hetente két állásinterjút csinálni. Ismeretlenek előtt kell úgy megnyilvánulni, hogy…..
A boldogság receptjei címmel készült a TV Paprika új, saját gyártású, 40 epizódból álló műsora. Ismert vendégek érkeznek Bede Róbert szakácshoz nap mint nap, de egy kis csavarral. Senki nem jön üres kézzel, a családi emlékek közül elhozza mindenki a legkedvesebb recepteket,…..
<sóhaj> Ejj, minek is vállaltalak én el téged, kedves Big Bang Theory, mikor mindketten tudtuk, hogy rég elillant már a kezdeti románc tüze? Mert ami régen jó volt benned, ami miatt régen jó volt veled, annak mára nyoma sincs. Megváltoztál mióta együtt vagyunk, és…..