Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ayrons

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kit Harrington nem egészen egy hete kotyogta el egy interjúban, hogy a harmadik ikszben bőven benne lesz, mire végez a Trónok harcával, azaz hiába tűnt úgy az ötödik évad utolsó jelenetében, hogy csendesen elvérzett a Fal tövében, fel fog támadni. A hogyan is megvan már,…..
Napjainkban egyre élesebb vita folyik a kötelező olvasmányok jelentőségét, illetve azok korszerűségét illetően. Mert hát mit is kezdjen a tanár vagy a szülő egy napi 6-8-10-12 órát youtube-ozó, twitterező, sms-ező, e-mailező, playstation-öző stb.-ző gyermekkel, aki „ráadásul" meglehetős…..
Ayrons 2015.08.18 09:46:31
Jaqen H'ghar biztos Óvárosban van. Kérdés az hogy Jaqen H'ghar mennyire Jaqen H'ghar, sorozatból azt lehet leszűrni mindenki Senki mint egy kollektív tudat lenne az egész és bárki lehet bárki ott.

Stannis seregében a könyvben nincs lázadozás , most olvastam újra. Északiak csak lenézik a délieket azt ennyi. 1000-1200 fős hozzá hű déli katonája van , ők fáradtak és néha embert esznek ,minimálisan feladták mint Justin de a harcolni kell akkor harcolnak Stannisért. Északiaknak Stannis az utolsó reménye hogy Boltonokat legyőzzék ha ez nem akkor inkább meghalnak csatában de nem lázadoznak vagy dezertálnak.
Stannis serege : 1000-1200 fős déli sereg(fáradt már nincs lovasság), 3000 hegyi klán harcos ( lovassággal , elszántak, jó formában lévőek), Mormontok létszám pár száz ( jó formában ,lovasság nincs),Umberek 200 fő maximum ( fiatalok és tapasztalatlanok de elszántak, lovasság nincs), Gloverek és a hozzá hű kis házak létszám pár száz(elszántak, jó formában vannak, lovasság nincs).Karstark haderő 700-800 fő körül (lovassággal és jó formában vannak) Stannisnek összesen 5000 fő feletti serege van. Lovassága alig van , de a katonái fel kipihent, leleplezék a Karstark árulást így azok emberei már t fogják támogatni. Plusz mindig küldi a halászokat a tóra holott már nincs hal benne , vélhetőleg a befagyott tóra szeretné csalni az ellent. ÁlArya nála van !!! Vasbankkal megállapodott.

Boltonok: 7000 fő felett a seregük ám nem megbízhatók az emberek főképp hogy ÁlArya eltűnt. Manerly sereg biztos hátba fogja támadni a Freyeket a csatamezőn. Deres egy puskaporos hordó. Roose több ízben félt hogy mészárlás lesz a falakon belül. Lovasságuk van , de erdőben szart sem ér kettő aki vezette volna Frey azt megölték így testvérére szállt aki full kretén előbb üt aztán gondolkodik ha gondolkodik. Ramsay meg nem katonai zseni.
Levél: Ramsay eddig mindig küldött bőrdarabot a levéllel lásd Theon, most miért nem tette ha Stannist legyőzték ? 7 napos csata mi szép mese.....mindig szerette kiszínezni a dolgokat. Másik ha nyertek miért levéllel üzen ? Simán oda mehetnének Mancel és követelhetnék hogy adják ki őket mint így hogy levélben ez nem vall rá. Egyetlen logikus magyarázat hog Stannist nem sikerült legyőzni és ezért akarják a feleségét és a lányát így biztos megadná magát. Roose mondta hogy Stannist hamar el kell intézni mivel napról napra erősebb és az északiak hűsége nem biztos.

Jon: Kittel 7.évadra is aláírtak szerződést szóval :) Am a készítőkkel azzal buktatták lemagukat , hogy Melt visszaküldték a Falra ;)
Csinos kis háború van kialakulóban: A Reklámadó Fronttal Viktorék folytatják az offenzívát, a "norvégok pénzén hízó" civil ellenőrző szervezetek anyagi ellehetetlenítése mellett új frontot nyitottak a legszélesebb nyilvánosságot elérő RTL Klubbal szemben is. A fegyvereket…..
Szimpla felsorolás, némi magyarázással. Ennyi ez a cikk, de szerintem mégis remekül megmutatja mindazt, amit kell. Egy igazi filmszerető ember nem a rossz, hanem a jó filmekben méri a szezont és azokból szerintem a 90-es években volt a legtöbb. Biztos, hogy ebben közrejátszik az is,…..