Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akozma

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Telefonon, email-ben és élőben is vannak folyton visszatérő kérdések, amikkel simán ki lehet akasztani minket, gumisokat. Ezekből készítettünk válogatást. Olvasd végig a listát -- és soha, de soha többé ne tedd fel ezeket a kérdéseket. ..
comment:com Ez meg mi a faszom? 2017.01.09 14:25:09
Komolyan, elnézést a címért, de erre, ami itt van fent, nincs mentség, magyarázat, kifogás, elkenés, SEMMI, ez maga a pusztító igénytelenség, hogy Puzsér Róbertet idézzük, ez az itt, ami egyszerre visz le a béka segge alá egy egyébként jól működő formátumot és tesz nevetségessé olyan tehetséges…..
akozma 2017.01.09 19:25:00
@Boka1: Barnára visszatérve, a múlt heti adás enyhén kiakasztott.
Mindenki első helyre tette Lentulay Krisztiánt (Apostol), a mi Barnánk is agyon dicsérte, erre 1 pontot adott neki, azaz utolsó helyre tette. Azt a produkciót, amit az összes többi zsűritag elsőnek hozott ki. Ez mégis mi volt? Van pár tippem de inkább le se írom.
kávé tea kakaó Kakaózni MENŐ 2014.05.18 11:53:22
Sokszor mennek el az emberek - köztük a Szerkesztőségünk tagjai is - kávézni, beszélgetni, vagy éppen csak meginni egy teát. De miért nem ülünk be egy forró csokira? Hívtad már el a barátnődet kakaózni? Egyébként is mi a különbség a forró csoki és a kakaó között? Ugye te…..