Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VeitJ

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most egy olyan hangyabolyt szeretnék megpiszkálni, amely személyesen is érint, és amiben {a polgári keresztény kormánypártok + a radikális ellenzék} és {a liberálisabb baloldali ellenzék} véleménye elég élesen elkülönül egymástól. Több kommentben is olvastam, hogy a Fidesz-KDNP kormány egyik…..
VeitJ 2017.05.08 10:43:06
@Éhes ló: A "buzik" sanyargatják a gyerekeket? Mi van azokkal a hetero párokkal, akik verik (néha agyonverik), éheztetik, úgy tartják, mint az állatokat, elhagyják vagy megölik a gyermekeiket?
VeitJ 2017.05.08 10:44:47
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Amit leírtam, abban semmi erőltetés nincs, bárhogy is olvasod. Ez egy vélemény, jól írtad, amit nem gyerekek olvasnak :-)
Továbbra is fenntartom, hogy a szeretet, a gondoskodás, nem függ a nemi beállítottságtól.
Továbbá a gyerekek toleránsak. Csak akkor kezdenek el "cigányozni", "zsidózni", "buzizni", ha a felnőttektől ezt megtanulják, mikor ezt a mintát látják. Videón láttam, hogy az apuka gyerekkel a nyakában kimegy a melegfelvonulásra és magából kikelve ordít. Na ez is egy minta. (Mielőtt az a vád érne, hogy üdvözlöm a melegfelvonulást, közlöm, hogy csak bizonyos keretek között)
Az pedig, hogy párhuzamot állítasz a pedofilok és a melegek között, hajmeresztő. A pedofil szexuálisan bántalmazza a gyerekeket, ami bűn, megbocsájthatatlan bűn. Itt pedig családokról beszélünk, akik örökbe fogadnának olyan gyerekeket, akik nevelőintézetben nőnek fel. Azok a melegek, akik párkapcsolatban élnek és gyereket szeretnének, nem szexuális játékszereket keresnek. Míg sokszor egy-egy nevelőintézet dolgozóiról évek múlásával derül ki, hogy bántalmazzák a rájuk bízott gyerekeket. (Megjegyzem a pedofília egy mentális betegség, amit kezelni kell)
Ha a mintákat nézzük, akkor hogyan lehet egy hetero párnak meleg gyereke? Nem azt látta otthon, és mégis... Azért, mert ez nem egy "választható" dolog (kérlek olvass utána).
Azt mindenki normálisnak tartja, ha két (hetero) megcsókolja egymást az utcán, vagy a padon egymás ölében ülnek, ölelgetik egymást. Egy meleg még a kezét se fogja meg a párjának, mert akkor az "fújj"...
Tolerancia, nem kirekesztés. Elfogadás, nem gyűlölet. És nem csak a melegekkel szemben ...