Regisztráció Blogot indítok
Adatok
törcsipöcs

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évek, sőt évtizedek óta várjuk, reménykedünk, hogy na, talán idén, talán most, még egyszer és utoljára, akárcsak egy koncert erejéig is, de legyen már újra együtt kedvenc nagy csapatunk. Dobják félre a régi sérelmeket, csinálják úgy, hogy nem vesszük észre, hogy csak a…..
törcsipöcs 2014.07.19 14:45:39
@bér-kommentelő: na azt ne! inkább örüljünk neki, hogy megszabadult tőle a (zenei) világ.
És végre már akkor én is megnézem őket augusztus 5-én. A dél-afrikai csapat eddigi magyar koncertjeiről ugyanis sajnos lemaradtam. Vagy nem voltam éppen a Soundon vagy nem fértem be a Szigeten a sátorba, ilyen és ehhez hasonló butaságok miatt. Pedig mindenki mondja, hogy egy élmény…..
törcsipöcs 2014.07.19 14:27:13
Aki elmegy Thaiföldre, az jó eséllyel „elefántogol” is egyet, hiszen ki ne szeretné kipróbálni, milyen lehet egy ilyen hatalmas állat hátán utazni. Aztán persze néha felkap az internet egy-egy elszabadult, tomboló állatot, amin lehet szörnyülködni. Azt azonban nem árt tudni,…..
törcsipöcs 2014.07.09 00:42:39
@midnight coder: ejj, te agyhalott, az oroszlánok nem kínozzák évekig az áldozataikat szórakozásból...Azt meg, hogy élve tépik szét az áldozataikat nem tudom, hogy honnan veszed, inkább pont, hogy igyekeznek a nyakukra menni a zsákmányállatoknak, ami gyors halált eredményez. Ez a természet törvénye. Az ütlegelés, meg buta trükkökre kényszerítés nem. Az is faszkorbácsot érdemelne, aki cirkuszba jár.
Amikor az emberek megtudják, hogy vegán vagyok szinte minden egyes alkalommal felteszik a kérdést, "hogy akkor mit eszel"? A válaszom pedig, hogy mindent, ami nem hús, tejtermék, tojás vagy méz. Növényeket eszem, zöldségeket, gyümölcsöket, gabonákat és magvakat. Ha csak a hazai terményeket nézzük…..
A magyar stand-up egyenetlen fejlődését remekül mutatja, hogy a műfaj egyik legnépszerűbb és legrutinosabb alakja még csak a harmincas évei közepét tapossa. A szentesi származású Kőhalmi Zoltán első éves építészmérnök-hallgató volt, mikor írásaival elnyerte a…..
törcsipöcs 2014.06.10 00:24:12
@Hu_manus: Kiss Ádám egy kalap szar a vicceit tekintve, ráadásul elképesztően szánalmas, hogy egy 30-as férfi még mindig a 20 éves laza egyetemistát adja (vagy inkább próbálja adni)...
Az igazán jók: Kőhalmi, Litkai, Janklovics, meg esetleg Pataki Balázs. Ja és én Badárt is bírom. A többin inkább sírni lehet, mint nevetni, de minimum kínosak. Kiss Ádámnál irritálóbb meg nem sok van, talán csak a három kismalac nevű szuperprodukció, meg Varga Ferenc József, akik tényleg kritikán aluliak (najó, sajnos még van egy pár).
Tudjuk: a koreográfiát nem az ellenfél szurkolóinak, hanem csakis a csapatnak készítitek (valahogy pont a Fradi ellen jön össze mégis); a blogot a fióknak írjátok - de azért mégis nyilvános, és titokban igenis érdeklődéssel nézegetitek a statisztikákat. Azt…..