Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cukkuszan

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz RTL híradó kontra Bayer 2014.06.16 08:44:15
Bayer Zsolt is felébredt a lármára. Körbenézett, pislogott kicsit, majd a fogd, csibész! - parancsnak megfelelően leszaladt a Széles Birodalom lépcsőjén, és az összes arra járót megugatta: faszhelikopter! Faszhelikopter! Faszhelikopter! Fasz, fasz, faszhelikopter! Majd felemelt…..
A reklámadó kétségtelenül a legvisszataszítóbb produktuma a Fidesz-kormánynak – eddig, mert lássuk be, számtalanszor hittük már, hogy ennél rosszabb, pitiánerebb és arrogánsabb lépés már nem lesz. Az unortodox jelzőt kapó előző bagázs a különadókkal, alkotmány…..
cukkuszan 2014.06.11 21:29:32
@Szárnyathy Géza:
@VadMacs:

a blogmoci monnyon le !
cukkuszan 2014.06.11 21:40:10
@István Tamasi:

De azért az nem mindegy, hogy a kötelezettségek között csak olyan pénz tartozás áll, ami mögött az eszköz oldalon nem tudunk felmutatni semmit - magyarán valahová készpénzként kivándorolt, például segélyként, vagy pedig olyan pénzbeli kötelezettségünk van, amellyel szemben az eszköz oldalon is állnak dolgok. Az egyszerűség kedvéért mondjuk egy erőmű vagy energia szektorbeli eszközök. Ami azért mégis csak a mi vagyonunk.
cukkuszan 2014.06.11 21:56:06
@s: A MNYPtár nekem például szinte semmit nem hozott, az önkéntesem tíz százalék körül, szvl nagyon jól. Ugyanannál a banknál. Ez volt az mszp magánkasszája - ezt mindenki tudja. Meg kellett szüntetni.
Tökéletes politikai húzás volt a Fidesztől olyan módosítót benyújtani a reklámadóhoz, amely révén nem is lehet majd pontosan tudni, ki fizette azt meg és ki nem. Mivel az adót csökkenteni lehet az elhatárolt veszteséggel, a fizetni való akár le is nullázódhat. Ugyanakkor ez a…..
Mert szavazni kell. Persze megint jönnek azok a mindig megmondók, akik most is jobban tudják, hogy nem kell. Mint ahogy annak idején is előre megmondták, hogy nem számít, hogy lesz-e a Fidesznek kétharmada, sőt direkt jó lesz. Számított, és nem lett jó. Most is számít, hogy kik…..
Címlapügyeletben lapozgatom épp a Blikket, és a 10. oldalon csodálatos szociológiai látleletet találtam a mai magyar társadalomról, pompás szegények-gazdagok törésvonallal: Cannes-ban sem enged igényeiből a Vajna házaspár: Naponta egymilliót fizetnek a luxusért Izának…..
cukkuszan 2014.05.17 19:31:52
@Ejjnye Bejjnye:

Gondolom, nem állítasz elő önálló szellemi terméket,így a partvonalról szeretnéd megmondani hogy ki mit alkosson számodra ingyen.