Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inessanchez

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adott egy fejlesztőjátékokat forgalmazó webáruház ötlete.Fejlesztőjáték használatával, a játék gyakorlásával hozzájárul a gyermek testi, lelki fejlődéséhez. Pl. Tesloff játékok, Haba stb.Ehhez építünk közösen egy modellt.Már a korábbi bejegyzésekben beszéltünk a…..
Adott egy fejlesztőjátékokat forgalmazó webáruház ötlete. Fejlesztőjáték használatával, a játék gyakorlásával hozzájárul a gyermek testi, lelki fejlődéséhez. Pl. Tesloff játékok, Haba stb. Ehhez építünk közösen egy modellt. * *#2. lépésként nézzük meg a…..
Saját ÉN A sástói tűzgyújtás 2015.01.02 06:22:58
Október végén ismét túl a sokadik vitahetünkön, volt néhány nap mosolyszünetünk. Én ilyenkor mindég azt gondolom, hogy most vége, nincs tovább. Ez a gondolat valószínűleg a neveltetésemből származik, mert nálunk vagy fekete volt valami vagy fehér. A szines ki volt zárva.…..
Saját ÉN Hol vagyok? 2014.12.09 13:21:04
Rég írtam. Csak gondolkodtam és rájöttem ismét, hogy nem jobb. Kell valami felület, ami nem a gépem, hogy hangot adjak magamnak. A gondolataimnak, vegytisztán, csak úgy. Oly sok minden motoszkál bennem.  Először is itt van az itthoni helyzet, amely sokat változott az utóbbi időben,…..
Saját ÉN Utolsó hívás 2014.05.15 18:20:50
Ma rámírt mikor hazaért Párizsból. Ez jó. Váltottunk pár fordulót, de csak egy-egy szavas válaszok jöttek vissza! Kérdem, hogy akkor áll-e a holnapi meghívás? Arra is igen! Felhív miután felszólítom, mondja, hogy fáradt és aludni készül. Holnap hogy akarom. Beszélgetni…..
Saját ÉN Rendszer... 2014.05.15 14:16:00
A tegnap krachban próbáltam tudatosan jóra gondolni. Ilyenkor jövök rá, hogy mennyire is nehéz a "szarban" jó gondolatokat behozni a fejembe. Pedig tudom, hogy itt áll vagy bukik. Mert ugye mivel rosszra gondolok, így azok valósulnak meg. És bizony az elmúlt évben bebizonyítottam,…..
Saját ÉN A központban, de halkan 2014.05.15 13:16:06
Az egyik nagy álmom mostanában vissza-visszalátogat. Mégpedig, hogy költözi akarok. Nem azért mert itt rossz. Nem. Egyszerűen érzem legbelül, hogy nekem még dolgom van a városban. Igen, tudom ahol most élek is város. És mikor ezt elmondom a barátnőimnek, látom mindenki hülyén…..
Saját ÉN Nem lehet, hogy ennyi 2014.05.15 12:39:52
Olvasom Oravecz Nóra blogját bánatomban, és azon gondolkodom, hogyan lehet, hogy mindég akkor ír ezekről a dolgokról mikor nekem szükségem van épp rá.  A tegnapi napom nagyon kemény volt. Kemény volt, hogy rájöttem, ismét, hogy még mindég mástól várom a megoldást a saját…..